Brillen24 viert zijn 15e verjaardag!

Doe mee en ontdek 15 exclusieve aanbiedingen waarmee u uitzonderlijk kunt besparen op de aankoop van uw nieuwe bril.

1) Kan alleen worden gebruikt op brillen met een minimale waarde van € 39,90. Niet geldig op brillen die al in de aanbieding zijn. Het bedrag van de voucher wordt niet terugbetaald en kan alleen online worden gebruikt.
2) Kan alleen worden gebruikt op brillen met multifocale glazen met een minimale waarde van € 139,90. Niet geldig op brillen die al in de aanbieding zijn. Het bedrag van de voucher wordt niet terugbetaald en kan alleen online worden gebruikt.
3) Kan alleen worden gebruikt op brillen in combinatie met een tint vanaf een waarde van € 59,90. Niet geldig op brillen die al in de aanbieding zijn. Het bedrag van de voucher wordt niet terugbetaald en kan alleen online worden gebruikt.
4) Kan alleen worden gebruikt op brillen gecombineerd met dunne & lichte glazen (index 1.60) met een waarde van € 69.90 of meer. Niet geldig op brillen die al in de aanbieding zijn. Het bedrag van de voucher wordt niet terugbetaald en kan alleen online worden gebruikt.
5) Kan alleen worden gebruikt op brillen met een blauwlichtfilter vanaf een waarde van € 69,90. Niet geldig op brillen die al in de aanbieding zijn. Het bedrag van de voucher wordt niet terugbetaald en kan alleen online worden gebruikt.
6) Kan alleen worden gebruikt op brillen gecombineerd met een Lotus coating vanaf een waarde van € 59,90. Niet geldig op brillen die al in de aanbieding zijn. Het bedrag van de voucher wordt niet terugbetaald en kan alleen online worden gebruikt.
7) De aanbieding geldt uitsluitend voor de eigen merkbrillen van Brillen24 (Brillen24 Collection, Omnio by Brillen24, Circular by Brillen24, Active by Brillen24, Titan lite by Brillen24).

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!