Air Optix

Air Optix Aqua Multifocal (3 lenzen)

  • Maandlens
  • Multifocaal
  • 33 % Lenzenvloeistof
  • 14.2 mm Lens-diameter
  • 3 Contactlenzen

Details

AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL - de ultra-comfortabele multifocale contactlenzen
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL zijn maandlenzen voor mensen met presbyopie. Met multifocale of progressieve contactlenzen zie je perfect en helder zowel van dichtbij, als van veraf en tussenin. Dankzij de vloeiende overgang in het tussengebied is je zicht scherp van welke afstand je ook maar kijkt. Vanwege de hoge zuurstofdoorlatendheid van de lens geniet je van een natuurlijke en comfortabele pasvorm met een aanhoudende vochtigheidsgraad, die erg goed bestand zijn tegen aanslag. Voor een hoog draagcomfort, de hele dag en elke dag opnieuw.
AIR OPTIX® maandlenzen, en dus ook de AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL zijn uiterst zuurstofdoorlatend. Door het uniek plasmaoppervlak droogthet lensoppervlak niet uit en is de lens beter bestand tegen afzettingen als stof, proteïnen en andere onzuiverheden. AIR OPTIX® AQUA contactlenzen zorgen voor een aangenaam en aanhoudend draagcomfort van dag 1 tot dag 30.
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL bieden een praktisch alternatief voor een bifocale bril. Met contactlenzen sluit je geen compromissen. Je toont je gezicht zoals het is, natuurlijk, en vol charisma. Met contactlenzen, zie je alles in de juiste beeldverhouding, zijn er geen storende reflecties en hoef je je hoofd nooit in een onnatuurlijke positie te houden. Je geniet eveneens van een volledige bewegingsvrijheid om in volle vrijheid te kunnen sporten.

Kies de hoeveelheid

Uw lenssterkte

Sterkte [R] (verplicht)
option-helper-image De basiscurve van een contactlens geeft aan hoe sterk of hoe vlak een contactlens is gebogen. Hoe hoger de waarde, hoe vlakker de kromming of de radius van de contactlens. De basisvorm die u nodig heeft voor uw contactlenzen wordt bepaald door uw oogarts of opticien. Een irritatie-vrije pasvorm en optimale zuurstof van het oog kunnen enkel door middel van een nauwkeurige bepaling van de basiscurve gewaarborgd worden. Voor het welzijn van uw ogen moet de kromming van de contactlens zich aanpassen aan de krommig van het hoornvlies. De specificaties van de basiscurve, zie de "BC" waarde voor uw contactlenspakket, wordt opgegeven in mm.
option-helper-image De diameter is de grootte van een contactlens en is gemarkeerd met het symbool "DIA" op de verpakking van uw contactlenzen. De diameter van een zachte contactlens is altijd groter dan de cornea- diameter, zodat deze de rand van het hoornvlies niet raakt en er geen bloedvaten beschadigd worden. De specificatie van de diameter wordt opgegeven in mm.
option-helper-image Bij- of verziendheid wordt gecorrigeerd door een sferische contactlens. De vermelding "Sfeer" of ook "sf" wordt in dioptrieën (dpt) vermeld en staat op de eerste plek van uw contactlenspas. De contactlens toont een rotatie symmetrische effectieve oppervlakte, die de vorm van een halve kegel krijgt en daardoor in alle richtingen dezelfde oppervlakte toont. Door het directe contact met de ogen kan de SPH-waarde bij een contactlens verschillend zijn dan die in uw bril. De precieze meting gebeurt tijdens de contactlensaanpassing door de oogopticien of door de oogarts.
option-helper-image Deze waarden heeft u nodig bij het bestellen van uw multifocale contactlenzen. Meestal vindt u deze terug onder de afkorting ADD. Bij het opgeven van de sterkte is een lage additie tot +1.25 dpt. Een middelmatige additie gaat tot +2.00 dpt. En een hoge additie gaat tot +2.50 dpt.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 39,90

Special Price € 32,90

Gratis Verzending
Levertijd 5-7 Werkdagen

Normale prijs: € 39,90

Special Price € 32,90

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
040/744.04.33
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...