Vertrouwen & vertrouwelijkheid

 

Over ons bedrijf

Deze site wordt beheerd door Brillen24 SA.

De statutaire zetel van Brillen24 NV is gevestigd in de Louizalaan 364 te 1050 Elsene

Kamer van Koophandel Brussel 

Btw-nummer : BE 0829.062.958

Vertrouwen en vertrouwelijkheid op onze website

Disclaimer van vertrouwen en vertrouwelijkheid

De informatie die op onze website wordt verstrekt, dient om de relatie tussen de patiënt (bezoeker van deze site) en zijn oogarts-specialist te verbeteren, niet om deze te vervangen. Deze site heeft niet als doel om een diagnose te stellen. We raden mensen die een bril dragen daarentegen sterk aan om raad te vragen aan hun oogarts-specialist en om hun zicht regelmatig te laten nakijken. We stellen op deze site een hulpmiddel ter beschikking om de pupilafstand te meten. Deze methode blijft echter onvolmaakt. We raden dan ook aan om aan uw oogarts-specialist uw exacte maten te vragen.

Onze site heeft als doel onze brillen bekendheid te geven en er promotie voor te maken, zodat we u zo actueel mogelijke informatie kunnen geven over onze brillen. Ondanks al de inspanningen die we doen, kan het gebeuren dat u het product dat u besteld heeft anders beoordeelt dan op basis van de foto's die op onze site worden getoond. Dit kan namelijk het resultaat zijn van het gebruik van informaticahulpmiddelen zoals digitale procedés. Daarom hebben de foto's van onze brillen geen contractueel karakter.

Onze site is bestemd voor een breed publiek en voor mensen die een bril dragen.

Vertrouwelijkheid van Brillen24

  • Wij respecteren uw anonimiteit
  • De inschrijvingsformulieren zijn beveiligd
  • Er wordt geen enkele informatie doorgegeven aan derden
  • Er worden enkel statistieken bijgehouden over het regelmatig bezoeken van de site. Deze statistieken zijn volledig anoniem.
  • Om deontologische redenen en omwille van de veiligheid houden wij geen consultaties per e-mail. We verzenden dus geen enkel gegeven in verband met uw gezondheid. Indien u ons informatie heeft doorgegeven per e-mail, dan wordt deze bewaard volgens dezelfde normen van veiligheid en vertrouwelijkheid als de rest van de gegevens. U heeft op elk moment toegang tot deze gegevens en u kunt ons verzoeken deze te vernietigen.
Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
040/744.04.33
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...