Kopen bij Brillen24 is de moeite waard

 

 

Kijkt u zelf maar! U kunt kiezen uit meer dan 700 combinaties van monturen en glazen, u kunt uw bril aanpassen en betaalt niet meer dan € 29.90 of € 139.90 per bril. Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod.

Waarom Brillen24?

Onze prioriteiten zijn kwaliteit, design en prijs.

Wat u bij ons vindt:

 • een brede selectie stijlvolle en kwalitatief goede monturen
 • hoogwaardige glazen, ontspiegeld en met antikrasbehandeling
 • een lage "all-in" prijs vanaf € 29.90 of vanaf € 139.90

Onze belofte: beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Goed uitzicht en een bijzondere stijl hoeven u niet te veel te kosten. Daarnaast vindt u bij Brillen24 vele combinaties van glazen + monturen, u kunt uw brillen personaliseren en origineel voor de dag komen.

"Gratis" - is iets ooit echt gratis?

Natuurlijk wordt er vaak reclame gemaakt voor "gratis brillen", maar pas hiermee op. In de meeste gevallen kan een goede verkoper zijn klanten overtuigen om meer te betalen. Brillen24 biedt EEN SCHERPE PRIJS, zonder verborgen kosten. Dat betekent een echte "all-in prijs" vanaf € 29.90 of vanaf € 139.90 voor een bril en gratis verzendkosten.

Brillen24 biedt geweldige prijzen

Koop nu online een bril van hoge kwaliteit op Brillen24. Geen extra kosten, want we houden op onze beurt de kosten laag om u de beste prijs aan te bieden. U kunt 24//7 een bril bestellen voor de vaste prijs vanaf € 29.90 of vanaf € 139.90.

Brillen24 heeft dé echte prijs « all-in »

Bij Brillen24, uw online opticien, vindt u moderne brillen met kwaliteitsvolle glazen, altijd voor de vaste prijs vanaf € 29.90 of vanaf € 139.90.

Brillen24 werkt simpel

Koop uw bril wanneer u wilt. Bestellen bij Brillen24 is heel simpel. In geval van vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice. Ze zijn bereikbaar op maandag-vrijdag tussen 10u-20u.

Bij Brillen24 kunt u uw nieuwe bril vitrueel passen

De online tester van Brillen24 is echt handig. U kunt uw foto uploaden en dan met een simpele muisklik onze modellen passen. Wees gerust, uw foto blijft vertrouwelijk, het bestand is alleen beschikbaar in uw account en u kunt het op elk moment verwijderen.

Brillen24 is verantwoordelijk

Uw online opticien Brillen24 biedt monturen en glazen van optimale kwaliteit. Al onze glazen hebben een CE-markering.

Brillen24 biedt geweldige prijzen

U kunt thuis een bril kopen bij Brillen24, goedkoper en van hoge kwaliteit.

We hanteren een"all-in prijs" vanaf € 29.90 of vanaf €139.90 omdat we grote aantallen bestellen en u hier direct van laten profiteren. Bovendien garanderen een aantal kwaliteitscontroles de levering en kwaliteit van onze goederen.

Brillen24.nl : hoe kan het zo goedkoop?

Het is heel simpel: we kopen onze monturen in grote hoeveelheden tegen lage prijzen in Azië in en deze worden dan in voorraad gehouden bij onze diverse lokale partners. Dit geeft ons aanzienlijke kortingen en zorgt voor een constant hoge kwaliteit. Tegelijkertijd zien we erop toe dat al onze brillen voldoen aan de Europese CE-normen.

Voor het snijden en polijsten van uw brillen gebruiken wij hightech machines die alle monturen scannen, de glazen bijna automatisch knippen en met grote nauwkeurigheid "snijden". Het toezicht op het polijsten, de montage van de glazen in de monturen en de eerste kwaliteitscontrole worden uitgevoerd door gediplomeerde opticiens.

Vervolgens wordt een tweede kwaliteitscontrole verricht door een ander onafhankelijk team van professionals voordat uw bril direct wordt verzonden in een speciale "anti-breuk" verpakking.

Dankzij onze gecentraliseerde productiesite hoeven wij geen grote winkelruimten te huren, wat u op uw rekening terugziet. 

Brillen24 : de echte all-in prijs

Brillen24 is geweldig! Geen verborgen kosten en de prijs is echt all-in.

De hoogste kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Bij ons wordt u niet geconfronteerd met onaangename verassingen of beperkingen in 'de kleine lettertjes' die extra kosten met zich meebrengen. Bij Brillen24 betaalt u € 39 of € 149 voor uw bril (+ € 5 verzendkosten). Dus in de prijs is echt alles inbegrepen. Bij ons krijgt u meer waar voor uw geld.

De beste kwaliteit van een opticien, alle extra's inbegrepen en een vriendelijke service - daar kunt u bij Brillen24 op rekenen. En natuurlijk:

 • Een montuur van hoge kwaliteit.
 • Gemaakt in duurzaam materiaal zoals plastic, metaal of titanium, en een modern ontwerp. Kies uit de modellen voor dames of heren.
 • De glazen zijn vervaardigd van speciaal geraffineerd kunststof.

Onze dunne kunststof glazen zijn maatwerk. Uw kijkcomfort wordt bereikt door een volledige zuivering van de glazen.

 • Speciale ontspiegelde glazen
 • UV-bescherming
 • Beschermende antikraslaag
 • Waterafstotende behandeling
 • Vet- en olieafstotend
 • Op verzoek kan u uw bril donkerder gemaakt worden dan een gewone zonnebril

Kortom, vanaf €29.90 of vanaf € 139.90 koopt u een bril die speciaal voor u is gemaakt en van de beste kwaliteit is die een opticien u kan bieden. En dat is een goede zaak!

Brillen24 is eenvoudig

Brillen24: kopen vanuit huis

Wij maken uw aankoop heel simpel: ga thuis rustig achter uw computer zitten, kies uw droommontuur uit één van onze verschillende modellen en stel uw bril samen zoals u dat wenst. Voor een plezierige online aankoop heeft u maar twee dingen nodig: uw brilvoorschrift en een foto van uw gezicht.

Tegenwoordig is een foto maken heel gemakkelijk: u heeft waarschijnlijk een mobiele telefoon of een digitale camera of u kent iemand die deze apparatuur heeft. Maak een foto van uw gezicht, met een niet te brede glimlach. Houd de camera en uw hoofd recht. Upload de foto op uw pc, open uw internetbrowser op de computer en ga naar onze site op www.brillen24.nl.

In de balk bovenaan de onze site vindt u tabbladen. Klik op "Damesbrillen" of "Herenbrillen" en u zult versteld staan van het enorme assortiment aan brillen. De bril van uw dromen zit er vast tussen!

Bij Brillen24 kunt u passen

Brillen24 toont het resultaat van de brillen op uw gezicht. Wilt u zien hoe u er uitziet met een bepaalde bril? Het is heel gemakkelijk - bij Brillen24 kunt u alle monturen online uitproberen, zonder stress of drukte. Dankzij onze innovatieve online applicatie ziet u binnen enkele minuten het effect van een bril op uw gezicht. Met één muisklik kiest u een ander montuur als u niet tevreden bent over het resultaat.

U heeft alle vrijheid om rustig te passen.

Brillen24 is verantwoordelijk

De meesten van ons dragen hun bril een groot deel van de dag. Vandaar dat we met zorg omgaan met de productie: onze monturen en glazen worden vervaardigd volgens de Europese normen. U herkent dit aan het gebruik van de CE-markering.

Deze bijzondere zorg betekent echter meer voor ons. De productieomstandigheden moeten ook correct zijn. Daarom hebben wij besloten een sociaal contract ("Sociale gedragscode") te tekenen met alle fabrikanten die voor ons werken. Dit contract bepaalt de fundamentele rechten van de werknemers in overeenstemming met de ILO-verdragen en de Universele verklaring van de rechten van de mens van de Verenigde Naties. Dit contract omvat - bijvoorbeeld- bepalingen over de werktijden, de lonen en de overuren en het verbod op kinderarbeid, dwangarbeid en discriminatie. Het is goed om dat te weten.

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
040/744.04.33
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...