Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Het bedrag van de verzendingskosten wordt bepaald door het factuurbedrag en de plaats van levering.

  • Nederland en België: Tot een factuurbedrag van 79€, bedragen de verzendkosten naar Duitsland of Oostenrijk 4,99€ per bestelling. Als het factuurbedrag hoger is, leveren wij uw bestelling gratis.
  • Europese Unie: Tot een factuurbedrag van 99€ bedragen de verzendkosten naar de andere lidstaten van de Europese Unie 4,99€ per bestelling. Als het factuurbedrag hoger is, leveren wij uw bestelling gratis.
  • Groot-Brittannië: Tot een factuurbedrag van 149€ bedragen de verzendkosten naar het Verenigd Koninkrijk (VK) 19,99€ per bestelling. Als het factuurbedrag hoger is, leveren wij uw bestelling gratis.

Voor leveringen buiten de Europese Unie, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, zijn de verzendkosten gebaseerd op het gewicht en moeten individueel worden berekend. Als u geïnteresseerd bent, neem dan van tevoren contact op met onze klantenservice. U kunt onze klantenservice bereiken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur onder het telefoonnummer 0031 10 808 04 42 en per e-mail onder support@brillen24.nl.

Verzendingskosten overzicht

Plaats van leveringVerzendingskostenVrijstellingslimiet VSK
Nederland en België4,99€79€
Rest van de Europese Unie4,99€99€
Groot-Brittannië19,99€149€
Buiten de Europese UnieOp aanvraagOp aanvraag
Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!