Ray-Ban - Erika

Ray-Ban - Erika

1 Producten

Ray-Ban : Modellen Erika

Erika van Ray-Ban combineert metaal en acetaat op een functionele, kwaliteitsvolle manier voor een look om van omver te vallen. De ronde glazen worden omkaderd door een premium acetaat, verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor een moderne uitstraling. 21 gram licht, dit model voel je amper zitten. Daarenbovenop garanderen de dunne, metalen veren een perfecte pasvorm. De lenzen (eveneens beschikbaar in verschillende tinten) bieden natuurlijk ook een perfecte bescherming tegen UV. Draag deze hedendaagse trend tijdens de zwoele zomerdagen, en geniet in stijl.

Ray-Ban Erika RB4171 865/13 Gr. 54-18

Ray-Ban Erika RB4171 865/13 Gr. 54-18

€ 89
Ray-Ban Erika RB4171 622/8G Gr. 54-18

Ray-Ban Erika RB4171 622/8G Gr. 54-18

€ 89

Ray-Ban - Erika

Je wilt een nieuwe bril van het merk Ray-Ban? Gelijk heb je! Ray-Ban is het fashion statement bij uitstek. Het merk is uitgegroeid tot hét icoon op de brillenmarkt. De drager van een ​​Ray-Ban zonnebril springt in het oog voor zijn of haar uitgesproken persoonlijkheid en stijl. De Ray-Ban maakt statement! Met de Erika bewijst het label zich opnieuw. Kwaliteitsmaterialen en een uitstekende uitvoering maken van de Erika een perfecte partner voor een glamour zomer. De Ray-Ban Erika brengt je een perfecte stijl, op het strand, op de winkelstraat, op weg naar het werk. Dit lichtgewicht maakt furore in Hollywood. Het uniek aspect van de Erika is de vorm van de glazen: rond en oversized. Frontaal is de bril gekleurd en de metalen accenten en veren zorgen voor een uitgebalanceerde creatie. Het logo van Ray-Ban bevindt zich op de rechterzijde van het model en op de buitenkant van de veren.

Een vintage zomer

Het model Erika komt in een brede waaier van kleuren, tinten en materialen. Traditionele modellen in nylon komen in bruin en zwart. Er zijn glazen beschikbaar met een kleurverloop in groen, grijs of blauw. Nog opvallender is de zonnebril van Ray-Ban Erika met gekleurde lijnen. Erika biedt een breed scala aan fashionable kleuraccenten zoals oranje, paars, roze en meer. Ook hier is er de optie voor gekleurde lenzen of spiegelglazen. Erika bestaat ook bedekt met een fluweelachtig materiaal, deze Ray-Ban vleien zich neer op uw neus. Alle Ray-Ban Erika zonnebrillen bieden 100% UV-bescherming en een scherp zicht, zelfs onder een brandende zon.

Ontdek de brillen van Ray-Ban Erika collectie voor mannen en vrouwen op brillen24.nl en bestel jouw favoriet.

Autres modèles populaires pour les lunettes de soleil Ray-Ban :