Multifocale brillen

De elegante oplossing om veraf en dichtbij te zien met slechts één bril. Ontdek het model van uw dromen vanaf € 139,90.


Progressieve glazen

Onze multifocale brillenglazen bieden helder zicht op alle afstanden voor een hoog niveau van visueel comfort met een snelle gewenning.


Toont 30 of 2763

Multifocale brillen

Wanneer presbyopie optreedt, wordt uw zicht nabij steeds onzekerder en, in combinatie met een andere oogafwijking, moet u jongleren met uw bril.

Dit is zonder rekening te houden met multifocale brillenglazen, waarmee u met één bril op alle afstanden kunt zien.

Na uw veertigste gaat uw gezichtsvermogen in de nabijheid achteruit, hebt u steeds meer moeite met het lezen van kleine lettertjes en hebt u meer licht nodig. 
Dit zijn de symptomen van presbyopie. De kristallen lens verliest namelijk zijn elasticiteit en past zich niet meer aan om dichtbij scherp te kunnen zien. U kunt niet meer zonder leesbril en als u al corrigerende lenzen hebt voor een andere oogafwijking, moet u vaak jongleren met verschillende brillen.

De meest efficiënte oplossing om niet met uw bril te hoeven jongleren, is om multifocale brillenglazen te nemen. 
Uw online opticien biedt multifocale glazen van hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs.

Zoals bij alle brillen die bij Brillen24 worden besteld, krijgen de glazen een zeer uitgebreide behandeling:

  • Correctie,
  • Verdunning indien nodig,
  • Anti-reflectie,
  • Anti-kras bescherming...

Brillen24 biedt u goedkopere brillen, maar van kwaliteit en vooral met een zeer doeltreffende service. Aarzel niet om een beroep te doen op onze klantenservice die u tijdens uw hele aankoop kan begeleiden, van de keuze van uw montuur tot de online bestelling. U geniet ook van een omruil- of geld-teruggarantie van 30 dagen, tijdens dewelke u uw bril vrijblijvend kunt passen.

Om uw aankoop nog verder te optimaliseren, bieden wij tot slot fotochromische glazen: uw multifocale bril wordt gekleurd naargelang de lichtinval. U hoeft dus niet van bril te wisselen wanneer u naar buiten gaat en het risico loopt verblind te worden of wanneer u binnenkomt en uw gezichtsveld donkerder wordt. Een echt voordeel voor een zeer betaalbare prijs bij Brillen24.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!