Multifocale brillen


Een multifocale bril is nodig wanneer u de leeftijd van ouderdoms presbyopie hebt bereikt, in het algemeen is dat vanaf de leeftijd van 45 jaar. Het aanpassingsvermogen van het oog neemt af, doordat het zich niet meer optimaal aanpast aan verschillende kijkafstanden. 

Met deze glazen kunt u niet alleen refractiefouten zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme corrigeren, maar ook van dichtbij goed zien.
Met deze glazen kunt u op elke afstand zien met slechts één bril, in tegenstelling tot de gewone leesbril.

Type en kwaliteit van onze multifocale brillenglazen

Onze multifocale glazen worden geproduceerd volgens de regels van de kwaliteitscontrole die vereist zijn door de CE-normen en worden voor elke persoon op maat gemaakt volgens zijn specifieke behoeften op het gebied van visuele correctie.

Ze worden geproduceerd volgens het nieuwe "FREEFORM" concept. Dit is een ultramoderne technologie, waarbij maximale afwijkingen aan de uiteinden van de brillenglazen worden weggewerkt. Het doel is de visuele kwaliteit te verbeteren en bijgevolg te investeren in comfort voor een betere aanpassing aan het brillenglas. 

Met deze brillenglazen kunt u de volgende resultaten bereiken :

 • Een panoramisch zicht voor verzicht in het bovenste deel van de lens
 • Een zachte tussenliggende overgangszone (40-80cm)
 • Een comfortabel gezichtsveld voor dichtbij in het onderste derde deel
 • Deze verbetering biedt de volgende voordelen:
 • In tegenstelling tot de eerdere versie van multifocale brillenglazen, zijn deze glazen geschikt voor monturen met een kortere lenshoogte;
 • Dankzij het lichte ontwerp van deze glazen verloopt de aanpassing snel en probleemloos.

Deze progressie biedt de volgende voordelen:

 • In tegenstelling tot de oudere generatie multifocale brillenglazen, zijn ze aanpasbaar aan monturen met een kortere glashoogte;
 • Een snelle en probleemloze aanpassing dankzij het lichte ontwerp van onze glazen.

Mocht u na een week nog niet kunnen wennen aan uw multifocale glazen, neem dan contact op met onze klantenservice via support@brillen24.nl

CONVENTIONELE MULTIFOCALE BRILLEN

BRILLEN24 MULTIFOCALE BRILLEN

Coating glazen

De ontwikkeling van onze multifocale brillenglazen heeft veel tijd en inspanning gevergd. Daarnaast is er een veeleisende en nauwkeurige studie op hoog niveau verricht om onze nieuwe multifocale brillenglazen te laten passen bij onze klanten. Nu voldoet elk detail aan onze strenge normen.

Brillen24 biedt de modernste multifocale brillenglazen, getest vanuit elke hoek, vanaf 129 € (montuur + glazen)!

Naast deze exclusieve kwaliteit bieden wij ook brillenglazen aan met een geavanceerde coating die de volgende beschermende lagen bevat: 

 • Lotus effect
 • Hydrofobe en olieafstotende bescherming
 • Organische glazen
 • Anti-reflectie
 • Verharding (anti-kras)
 • UV-400 bescherming
 • Antistatisch

Al onze brillenglazen voldoen aan de Europese normen, waardoor het polijsten en de progressiviteit van de glazen een prioriteit is als het gaat om het optimaliseren van het gezichtsveld op zowel afstand als dichtbij, dat speciaal is ontworpen voor ons productieproces. 

Bij Brillen24 zijn onze unieke prijzen voor multifocale brillen inclusief montuur en glazen, hetzelfde geldt voor alle andere producten in ons assortiment. Vanaf € 129,90 exclusief verzending bieden wij u geharde multifocale brillenglazen (anti kras), met anti reflectie, antistatisch en lotuseffect en verkleinde glazen volgens uw correctie behoeften (met verdunning indexen van 1,5 tot 1,74), evenals een ruime keuze aan monturen en glasvormen.

Hieronder leest u hoe u uw sterkte correcties moet invullen wanneer u multifocale glazen bestelt

Uw oogmeting dient de volgende termen te bevatten: Sphere (Sph.), Cylinder (Cyl.), Axis (Ax.) voor zowel het rechter als het linker oog voor ver zicht en ofwel de Addition (ADD) of correcties voor dichtbij zicht.

Ontdek ons assortiment multifocale brillen voor vrouwen

Ontdek ons assortiment multifocale brillen voor mannen

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!