Lunettes Dolce & Gabbana Lunettes Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Toont 60 of 76

Dolce & Gabbana bril met glazen op sterkte

Wat de handtas is voor Gucci, is de bril voor Dolce & Gabbana. De brillen van D&G zijn het belangrijkste accessoire van de collecties en dit in een verscheidenheid die door geen enkel ander luxemerk wordt aangeboden. De zonnebrillen en brillen op sterkte van het merk Dolce & Gabbana zijn een populair modeaccessoire en dagelijkse metgezel voor zowel mannen als vrouwen wereldwijd. De exclusieve ontwerpen van Dolce & Gabbana zonnebrillen die zijn overgebracht op de monturen van Dolce & Gabbana brillen op sterkte betekenen dat uw visuele beperking niet langer een zwakte is.

Met de bijzondere designbril van Dolce & Gabbana houdt u uw zicht scherp en trekt u jaloerse blikken. Hoogwaardige glazen met sterkte in een elegant montuur van kunststof of een mix van metaal en kunststof maken van uw Dolce & Gabbana bril een trouwe metgezel voor elke dag. Ontdek de nieuwste D&G brillen met sterkte hier bij Brillen24 en laat uw bril op sterkte eenvoudig thuisbezorgen. Een bril online bestellen is zo eenvoudig!

Italiaans vakmanschap - D&G brillen

De cat-eye vorm is bijzonder populair bij damesbrillen. Afhankelijk van uw smaak biedt Dolce & Gabbana talloze kleuren en kleurencombinaties. De brillen op sterkte in lichte pasteltinten met een transparant montuur zien er zeer modern en jeugdig uit. Met de tweekleurige monturen in de Havana-look draagt u beslist een blikvanger. Frames in diepzwart met gouden designelementen zijn zeer elegant.

Dolce & Gabbana houdt de brillen op sterkte voor mannen eerder eenvoudig en elegant in rechthoekige vormen en subtiele kleuren als zwart en grijs. Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar in felle kleuren zoals oranje en groen. Matte monturen met "over-molded-rubber" zoals de DG5003 ronden uw zakelijke uitstraling perfect af. Het Dolce & Gabbana logo siert ook de buitenkant van de monturen. De lichte monturen van kunststof of metaal zorgen de hele dag voor een hoog draagcomfort.

Bij Brillen24 krijgt u bij uw Dolce & Gabbana montuur gratis enkelvoudige glazen op uw individuele sterkte. Ook lensverfijningen zoals super antireflectiecoating of oppervlakteverharding zijn in de prijs inbegrepen. Als u multifocale glazen of een kleurtje nodig heeft, kunt u deze opties eenvoudig toevoegen tijdens het bestelproces op Brillen24. Als u vragen heeft, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Ontdek onze selectie van Dolce & Gabbana zonnebrillen hier in de Brillen24 online shop of kom meer te weten over het merk Dolce & Gabbana!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!