De best verkopende

Wat zijn de populairste monturen? Je kunt ze hier zien! Dit is een unieke selectie: uw favoriete monturen!

Toont 30 of 137

De best verkopende - Alle smaken zitten in de natuur.

En alle stijlen brillen in de catalogus van Brillen24. Maar tegenover het assortiment monturen dat het vertegenwoordigt, kunt u zich een beetje verward voelen. Daarom stellen wij regelmatig monturen voor, om u te laten weten welke onze voorkeur hebben of welke onze andere klanten het mooist vinden. Om u te laten kennismaken met monturen die u misschien nog niet had overwogen.

U de best mogelijke kwaliteit bieden, dat is ons doel.

Aan al onze brillen in promotie of geselecteerd in favoriet van de week, wordt dezelfde zorg en dezelfde aandacht besteed aan hun realisatie. Voor één prijs per categorie bent u zeker van: een hoogwaardig brilmontuur, gemaakt van duurzame materialen zoals acetaat, metaal of titanium. Daarnaast krijgt u ook brillenglazen van kunststof, speciaal verfijnd en individueel geslepen voor uw gezichtsvermogen.

En last but not least, een bijzonder comfort van het zicht, bereikt door de volledige verfijning van de glazen:

  • Speciale anti-reflecterende coating,
  • Speciale verharding,
  • UV-bescherming,
  • Anti-kras beschermende coating,
  • Hydrofobe - oleofobe behandeling. 

Bovendien kunt u voor dezelfde prijs kiezen voor een zonnebril, waarbij u de kleur van het glas en de intensiteit van de kleuring kunt kiezen.

De diensten die bij elke verkochte bril horen zijn ook uitzonderlijk: van de levering tot de garantie en de dienst na verkoop, alles wordt in het werk gesteld zodat u volledig tevreden bent met uw aankoop op de site Brillen24.

Tot slot, aarzel niet om een fotochromische behandeling aan uw bril toe te voegen, voor een zeer redelijke prijs, die u in staat stelt om een bril te hebben die zich aanpast aan al uw activiteiten, aangezien de glazen automatisch meekleuren naargelang de lichtsterkte.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!