Polo Ralph Lauren

Toont 60 of 115

Polo Ralph Lauren brillen

40 jaar geleden begon Polo Ralph Lauren met een collectie stropdassen en vandaag is het een Amerikaans mode-imperium. Polo Ralph Lauren staat voor sportieve mode met een luxueus karakter en overtuigt door zijn hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerking. Ralph Lauren combineert een uniek gevoel voor tijdloos design met de meest weelderige materialen en creëert zo een uitstekende mix van moderne en toch tijdloze collecties. Polo Ralph Lauren brillen en zonnebrillen op sterkte zijn een must-have in de brillencollectie. De collecties designerbrillen van Polo Ralph Lauren omvatten een breed gamma monturen, vooral in het segment herenbrillen en sinds enige tijd ook in het segment damesbrillen. Afhankelijk van de collectie wordt het Polo Ralph Lauren logo, het opschrift of de afkorting "RL" aangebracht op de slapen van de designbril.

Bestel Polo Ralph Lauren zonnebrillen en brillen bij Brillen24

De brillen van Polo Ralph Lauren zijn elegant en ingetogen en kunnen worden gecombineerd met veel verschillende kledingstijlen. In onze online shop vindt u corrigerende brillen met verschillende lensvormen met halve maan en volle rand monturen. Van klassieke leesbrillen tot brede Polo Ralph Lauren brillen met kleurrijke accenten, deze selectie heeft voor ieder wat wils. Bij uw Polo Ralph Lauren brilmontuur ontvangt u bij Brillen24 gratis kwaliteitslenzen die zijn afgestemd op uw gezichtsvermogen. Een super anti-reflecterende coating en een harde laklaag zijn ook inbegrepen in de prijs van de designbril. Naast deze diensten kunt u tegen een kleine meerprijs verschillende opties boeken voor het ontwerp, de coating en de afwerking van de glazen. Daarnaast kun je de Polo Ralph Lauren bril ook als zonnebril bestellen. De glazen worden in een gecertificeerd atelier in Duitsland in uw Polo Ralph Lauren bril gezet. Alle bij ons geplaatste bestellingen kunnen binnen de eerste 30 dagen aan ons worden geretourneerd. Als je vragen hebt over Polo Ralph Lauren zonnebrillen of het bestelproces, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice.

Bekijk onze selectie van Polo Ralph Lauren zonnebrillen in de online shop van Brillen24 of lees meer over het merk Polo Ralph Lauren.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!