Ray-Ban Ray-Ban
Toont 60 of 376

Ray-Ban

Het succesverhaal van het iconische merk gaat terug tot de jaren 1930, toen het allemaal begon met Ray-Ban zonnebrillen voor piloten in het Amerikaanse leger. De lancering van de grootste fabrikanten, vandaag onder de brillen! Hoogwaardige materialen en een nauwkeurige verwerking worden gecombineerd in Ray-Ban brillen en maken hun modellen ook tijdloze mythes die kortstondige modetrends doorstaan dankzij de kenmerkende stijl.

Trendy, tijdloos en innovatief! Wie een Ray-Ban bril draagt, die zorgt ervoor dat er niets fout gaat. Ray-Ban is het brillenmodel voor alle gezichtsvormen en stijltypes. De heren van het design hebben zo'n grote en gevarieerde keuze in Ray-Ban zonnebrillen gekregen. Of het nu gaat om de aviator vorm, de vierkante vorm, de ronde vorm of de rechthoekige vorm, de keuze voor mannen is enorm.

Het innovatieve merk

Bij brillen24 vindt u alle nieuwste modellen Ray Ban zonnebrillen voor mannen en vrouwen. De klassieke Wayfarer tot de zeer innovatieve technologische modellen zonder wensen komen niet uit. Wat u ook beslist, combineer Ray Ban zonnebrillen zowel met zakelijke kleding als met sportkleding! Ray-Ban zonnebrillen zijn ontworpen als het perfecte accessoire voor elke gelegenheid. De hoogwaardige materialen maken van Ray Ban zonnebrillen een trouwe metgezel.

Bekijk alle zonnebrillen in de Ray Ban collectie voor mannen en vrouwen op Brillen24 en bestel de zonnebril die u mooi vindt.

Andere populaire modellen van Ray-Ban zonnebrillen:

  • Ray-Ban Wayfarer RB2140
  • Ray-Ban New Wayfarer RB2132
  • Ray-Ban Clubmaster RB3016
  • Ray-Ban Justin RB4165
  • Ray-Ban Erika RB4171
  • Ray-Ban Aviator RB3025
Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!