Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen zijn hoogwaardige glazen die onaangename reflecties verdunnen voor een scherp, intenser en optimaal zicht. Ideaal voor autorijden, of watersport, maar gedragen in het dagelijks leven, zullen ze uw zicht verbeteren tot het buitengewone!

Toont 60 of 691

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen zijn hoogwaardige zonnebrillen die u een optimaal zicht in de zon geven.

Wanneer de zonnestralen worden weerkaatst op een vlak oppervlak (weg, voorruit, dashboard, water, sneeuw...) genereren ze een verblindend licht dat uw zicht verstoort. Deze schittering veroorzaakt een gevoel van onbehagen en kan zelfs gevaarlijk zijn wanneer u rijdt. Conventionele zonnebrillen verminderen de helderheid, maar voorkomen deze schittering niet door de weerkaatsing van het licht.

Gepolariseerde glazen bevatten een speciale kunststoflaag die de schittering absorbeert. Het geïntegreerde polariserende filter vermindert deze effecten. Zo kunt u in alle omstandigheden genieten van een zeer comfortabel zicht.

Gepolariseerde glazen passen op alle correcties. Deze hoogwaardige zonnebrillen zijn verkrijgbaar met zowel enkelvoudige als multifocale glazen. Net als getinte glazen zijn gepolariseerde glazen niet geschikt voor extra dunne glazen. (index : 1,74)

Brillen24 biedt gepolariseerde glazen met grijze, pilootgroene en bruine tinten, allemaal getint tot een maximum van 85% (wat een hoogwaardige bescherming garandeert).

Voordelen

  • U wordt niet langer verblind door de weerkaatsing van de zonnestralen op water, wegen of andere extreem verblindende oppervlakken
  • Uw zicht is veiliger omdat onze brillenglazen storende lichtstralen wegfilteren
  • De waarneming van kleuren, contrast en reliëf is getrouwer aan de werkelijkheid
  • U heeft 100% bescherming voor het behoud van uw ogen en uw zicht
Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!