Circular door Brillen24 - Duurzame brillen

Ontdek Circular door Brillen24 - onze collectie voor een duurzamere toekomst. De monturen in deze collectie zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en maken indruk met hun hoogwaardige ontwerpen.

100% gerecycleerd 100% gerecycleerd

100% gerecycleerd
Elk montuur is gemaakt van gerecycleerde PET-flessen, die zo beschermd zijn tegen storting op zee.

Tijdloos en modern Tijdloos en modern

Tijdloos en modern
Onze trendy modellen voor dames en heren bewijzen hoe hedendaags duurzaamheid kan zijn.

Met aandacht en zorg gemaakt Met aandacht en zorg gemaakt

Met aandacht en zorg gemaakt
Wij produceren de glazen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen.

Toont 30 of 36

Circular door Brillen24 - Duurzame brillen voor een groene toekomst

De consumptie in onze samenleving neemt voortdurend toe. Duurzaamheid wordt daarom steeds belangrijker en is de focus van veel bedrijven. De groeiende verantwoordelijkheid op dit gebied heeft ons ertoe aangezet een stap te zetten in de richting van duurzame producten. Zo zijn we op het idee gekomen van een collectie brillen gemaakt van gerecycled plastic. Voor de productie van deze monturen worden geen nieuwe grondstoffen gebruikt, maar recyclebare materialen.

Kijk met ons mee naar een duurzame toekomst

Onze nieuwe Circular-collectie van Brillen24 staat voor duurzame brillen zonder concessies te doen aan het design. Wij vervaardigen de monturen van 100% gerecyclede plastic flessen en voorkomen daarmee dat ze terug in de natuur en de oceanen worden gegooid. Door er duurzame monturen van te maken, geven we plastic afval een nieuw leven en creëren we, in de geest van upcycling, nuttige visuele hulpmiddelen die zowel modieus als comfortabel zijn om te dragen. De recycleerbaarheid van plastic flessen sluit de cirkel en het oude wordt nieuw. Met ons principe "Duurzame brillen voor een groene toekomst" willen we duidelijk maken dat zelfs kleine gebaren tellen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Duurzame zonnebrillen

De modellen in de nieuwe Circular-collectie van Brillen24 zijn bewust ontworpen met een groot glasvorm. Dit biedt de mogelijkheid om de monturen ook als duurzame zonnebril te dragen. De grote keuze aan tinten in onze zonnebrillen maakt van uw nieuwe duurzame zonnebril een blikvanger. Circular door Brillen24 is onze eerste stap op weg naar duurzaamheid en wij denken dat iedereen gemakkelijk zijn steentje kan bijdragen.

Meer informatie over onze duurzame brillencollectie: Circular door Brillen24.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!