Online een bril kopen is eenvoudig!

Koopt u voor de eerste keer een nieuwe bril online? Allereerst: gefeliciteerd met deze beslissing, want in het uitgebreide assortiment van Brillen24 online vindt u zeker een montuur dat perfect bij uw stijl past - en dat tegen een ongelooflijk voordelige prijs. U bent slechts een paar klikken verwijderd van uw nieuwe droombril. We laten u zien hoe eenvoudig het is om online te bestellen.


1. Vind het model van uw dromen

Het beste van online brillen kopen is de enorme keuze die u heeft. U heeft meer dan 2500 verschillende brillenmodellen tot uw beschikking. Met onze handige filterfunctie kunt u filteren op materiaal, vorm, kleur, enz. om uw zoekresultaten te verfijnen. Bent u nog steeds volledig onbeslist? Dan zou u bij uw selectie drie essentiële punten moeten overwegen.


Brilvorm: De keuze van de juiste brilvorm is cruciaal afhankelijk van de vorm van uw gezicht (rond, ovaal, vierkant of hartvormig), omdat het juiste montuur uw gezichtskenmerken optimaal benadrukt. Als u niet zeker weet welke brilvorm bij uw gezicht past, raadpleeg dan onze gids "Welke bril past bij mij?".

Brilmaat: Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe bril er niet alleen goed uitziet, maar ook comfortabel zit, moet u letten op de juiste brilmaat. U kunt eenvoudig de afmetingen van uw huidige bril op de binnenkant van de pootjes aflezen en vervolgens specifiek filteren op deze maten. Weet u niet zeker hoe u de afmetingen van uw bril moet aflezen? In onze gids "Hoe meet u uw brilmaat correct" helpen we u hiermee.

Brilkleur: Voor een harmonieuze algehele uitstraling moet de kleur van uw nieuwe montuur passen bij uw kleurtype. Gelukkig bieden we de meeste monturen in verschillende kleuren aan. Als u niet zeker weet welke brilkleur bij u past, bekijk dan onze kleuradvies voor brildragers.


2. Probeer uw favorieten

Heeft u meerdere brillen gevonden die u bevallen en kunt u gewoon niet kiezen? Probeer dan gewoon uw favorieten online.


Online passen: De snelste manier om te zien welke brillenstijlen bij u passen, is onze virtuele pasmodule. Upload gewoon een frontale foto van uzelf en blader door uw favorieten.


3. Kies de juiste glazen

Geweldig, u heeft een montuur naar uw smaak gevonden. Voor een helder zicht moet u nu nog de juiste glazen kiezen. Maar geen paniek - we begeleiden u ook door het bestelproces.


Voer uw gezichtssterktes in: U vindt uw gezichtssterktes op uw brilrecept of brilvoorschrift. Voer uw bestaande gezichtssterktes zelf in of upload een afbeelding van uw brilrecept of brilvoorschrift.

Als u uw gezichtssterktes niet kent, moet u eerst een afspraak maken voor een oogtest.

Kies de dikte van de glazen: Op basis van uw gezichtssterktes raden wij automatisch de juiste glasdikte aan. Al onze brillenglazen zijn superontspiegeld en gehard.

Kies de glasbehandeling: Wilt u meer uit uw nieuwe bril halen? Kies dan een van onze glasbehandelingen en pas uw nieuwe brillenglazen aan uw levensstijl aan. Als u bijvoorbeeld niet graag uw glazen schoonmaakt, is een lotuscoating een uitstekende keuze. Als u veel buiten bent, moet u een van onze vele tinten overwegen.


4. Rond uw bestelling af

Heeft u het model van uw dromen gekozen, de juiste glazen geselecteerd en alles nog eens gecontroleerd in uw winkelwagen? Perfect! U hoeft alleen nog maar uw bezorgadres en betaalmethode te kiezen, en dan bezorgen wij uw nieuwe bril comfortabel bij u thuis.


Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!