Digital Relax


De Europese leider op het gebied van online opticiendiensten introduceert de Digital Relax-coating, de perfecte anti-blauwe lichtbescherming.

Overmatige blootstelling aan beeldschermen

Vandaag de dag hebben uw ogen niet de tijd om te ontspannen. Ze worden voortdurend blootgesteld aan de schadelijke straling van beeldschermen (computers, smartphones of TV).. Gebruikers van deze apparaten blijven er lange tijd voor zitten, waardoor ze vermoeide ogen krijgen door het blauwe licht dat de schermen van deze apparaten uitstralen, ook bekend als AEV (Visible High Energy Light).

Een deel van het blauwe lichtspectrum is belangrijk voor ons dagelijks leven, omdat het de slaapcyclus reguleert, aangezien blauw licht verantwoordelijk is voor de productie van melatonine, wat onze stemming en cognitieve prestaties beïnvloedt. Langdurige en voortdurende blootstelling aan schadelijk blauw licht (of blauw-violet licht) kan echter bijdragen tot oogletsel op lange termijn, want niet alleen digitale schermen zijn schadelijk voor ons gezichtsvermogen, ook kantoorverlichting en lampen, tl-buizen veroorzaken oogongemakken. door het aanwezige blauwe licht. 

Blauwlichtstralen kunnen schadelijk zijn voor het gezichtsvermogen, schadelijk zijn voor de cellen van het netvlies en voor de huid, zich gedurende het hele leven opstapelen, de veroudering van de ogen versnellen en bijgevolg ook het ontstaan van cataract of AMD (Age-Related Macular Degenerescence).

De Digital Relax technologie verbetert de prestaties van de glazen door UV en schadelijk blauw licht te filteren en tegelijkertijd het essentiële licht door te laten.

Filtre anti-lumière bleue Filtre anti-lumière bleue

De symptomen van overmatige blootstelling aan blauw licht

  • Vermoeide ogen : Smartphones, tablets, computers - uw ogen moeten zich voortdurend aanpassen aan kunstmatige lichtbronnen. Na langdurige blootstelling kan dit leiden tot oogvermoeidheid.
  • Hoofdpijn en migraine : Dit zijn typische gevolgen van lange werkdagen achter een computer en worden veroorzaakt door digitale toestellen die HEV-licht uitzenden.
  • Droge ogen : Heeft u droge ogen na een lange dag op kantoor? We hebben hier allemaal last van, vooral nadat we een groot deel van de tijd goed naar een scherm hebben gekeken.
  • Problemen met slapen : Een aanzienlijk deel van het blauwe licht kan het niveau van melatonine in uw hersenen beïnvloeden, wat het dag/nachtritme verstoort, waardoor het moeilijker wordt om 's nachts in slaap te vallen.

De Digital Relax coating van Brillen24 biedt de perfecte oplossing voor de alledaagse problemen van het moderne leven!

GLAZEN ZONDER DIGITALE ONTSPANNING

GLAZEN MET DIGITALE RELAXGLAZEN

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!