Titan Lite door Brillen24

Ontdek de brillen van onze Titan Lite-collectie van Brillen24. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig titanium en maken indruk met hun tijdloze design en bijzonder lichte gewicht voor optimaal draagcomfort.

Toont 8 of 8

TITAN lite door Brillen24

De titanium brillen uit de nieuwe TITAN lite collectie van Brillen24 zijn speciaal ontworpen voor mannen en zijn bestand tegen alle eisen van het dagelijks leven. De acht modellen uit de collectie zijn exclusief ontworpen en overtuigen met heldere, rechte vormen die elk type benadrukken. Er is ook aandacht besteed aan de speciale eisen van herenbrillen met een breder hoofd. Voor wie de voorkeur geeft aan een lichte bril die nauwelijks opvalt op de neus, zijn deze titanium modellen perfect dankzij hun lichte gewicht. De brillenmodellen zijn geïnspireerd op de Griekse mythologie en vernoemd naar de sterke goden van de Titanen.

Onze TITAN lite-collectie van Brillen24 bevat voornamelijk titanium brillen voor mannen, maar we bieden ook titanium brillen voor vrouwen en mannen in onze Brillen24-collectie en in onze merkbrillen
 

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!