Titanium brillen overtuigen door hun duurzaamheid, lage gewicht en hypoallergene eigenschappen. Onze titanium brillen bieden een eenvoudige en elegante bril voor elke outfit.

Titanium brillen

Toont 30 of 76

Titanium brillen - Voor veeleisende mensen

Ontdek onze ruime keuze aan titanium brillen. Het bijzonder robuuste en duurzame materiaal met een licht gewicht maakt deze bril bijzonder populair en combineert alles wat uw nieuwe bril moet kunnen.

Titanium monturen

Titanium brillen van Brillen24 combineren een eenvoudig design met klassieke vormen. Lichtgewicht brillen hoeven niet in te leveren op stabiliteit vanwege het materiaal. Titanium als brillenmateriaal is bijzonder robuust en duurzaam. Dankzij deze duurzaamheid en het tijdloze design zijn titanium brillen de ideale metgezel voor het dagelijks leven. Het gebruik van titanium voor brillen maakt ze extreem licht, al onze modellen wegen minder dan 15 gram. Dit betekent dat u een titanium bril de hele dag zonder problemen kunt dragen en kunt genieten van een groot draagcomfort.

Titanium wordt ook gekenmerkt door een optimale compatibiliteit. Mensen met een nikkelintolerantie kunnen vaak geen normale metalen bril dragen. Voor wie aan een dergelijke intolerantie lijdt, maar niet alleen een kunststof bril wil dragen, zijn titanium brillen een goed alternatief.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!