Gradient glazen

Wil je een zonnebril die niet helemaal getint is? Dan zijn onze zonnebrillen met gradiënt glazen iets voor u. Met dit type tint kunt u de aandacht vestigen op uw outfit.

Toont 30 of 5460

Gradient glazen - Een top zomer accessoire!

Ze zijn de perfecte manier om uw outfit op te fleuren en zijn de perfecte metgezel voor al uw zomeractiviteiten. De gradiëntglazen zijn donkerder aan de bovenkant en lichter aan de onderkant.
Het effect is bijzonder esthetisch: deze zonnebril ziet er nonchalanter en eleganter uit dan met een traditionele tint.

Het juiste montuur kiezen voor aflopende glazen

Kies grote monturen om het beste uit de gradiëntglazen te halen.

Bij Brillen24 kunnen alle monturen met een brillenglashoogte van 30 mm profiteren van aflopende brillenglazen. Hoe hoger de glazen, hoe meer het kleurverloop wordt benadrukt. Bij het kiezen van de kleurverloop tint, zorg ervoor dat het past bij de kleur van uw montuur. Een grijze tint werkt goed met zwarte en grijze monturen, terwijl de bruine tint goed werkt met beige en bruine kleuren. Gecombineerd met gouden monturen worden pilootgroene kleurverloopglazen een waar modewapen.

Welke kleurverlopen zijn er beschikbaar?

Bij Brillen24 zijn zonnebrillen met kleurverloop verkrijgbaar in bruin, grijs en pilotengroen. 
Afhankelijk van de grootte van de glazen, kan de gradiënt tint variëren van 0% ondoorzichtigheid aan de onderkant van de glazen tot 85% aan de bovenkant.

Al onze kleurverloop glazen kunnen aan uw gezichtsvermogen worden aangepast. Ze zijn voorzien van UV-bescherming, geavanceerde ontspiegeling aan de achterzijde, anti-kras en anti-stof coating. Dit geldt zowel voor enkelvoudige als multifocale glazen.

Praktische bescherming tegen de zon

Zonnebrillen met multifocale brillenglazen zijn praktisch in elke situatie waar bescherming tegen de zon en lichttransmissie beide belangrijk zijn, zoals wanneer u aan het lezen bent.

Ontwerpen met multifocale brillenglazen zijn ook geweldig tijdens het autorijden, wanneer de blik van de weg naar de bedieningselementen van de auto wordt gericht. Het donkerder bovenste deel van de lens beschermt de ogen beter tegen de zon, terwijl het onderste deel een duidelijk zicht biedt op het instrumentenpaneel van de auto.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!