Brillen Peach Fuzz

Loop voorop in de mode! Ontdek ons brede assortiment brillen in de kleur van het jaar 2024 en maak je look compleet met een perzikkleurige brillen.

Wat is Peach Fuzz?

Elk jaar maakt het Pantone Color Institute de kleur van het jaar bekend. Voor 2024 is de winnaar PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Deze kleur moet ons gevoel van gemeenschap en solidariteit aanwakkeren. Raadpleeg onze gids voor meer informatie over de "Kleur van het Jaar".

Zonnebrillen Peach Fuzz

Trotseer de zonnige dagen met een zonnebril in een warme perziktint en maak je look compleet.

Toont 70 of 133

Een brillen in de kleur van het jaar 2024

Elk jaar maakt het Pantone Instituut de kleur van het jaar bekend. Voor 2024 is PANTONE 13-1023 Peach Fuzz gekozen als trendkleur. Deze kleur symboliseert zachtheid, rust en geborgenheid. Deze delicate perziktint is een mix van roze en oranje tinten en heeft een kalmerend effect op ons. Deze kleur straalt warmte en moderne elegantie uit en is absoluut tijdloos, waardoor het voor iedereen een uitstekende keuze is.

Hier vind je brillen die bij deze trendy kleur passen. Of het nu gaat om monturen uit de Brillen24-collectie of modellen van echte designermerken, je vindt hier wat je zoekt.

Voor wie is een Peach Fuzz bril?

Een bril in Peach Fuzz brengt het beste in lentetypes naar boven. Dit kleurtype wordt gekenmerkt door een lichte, licht transparante teint met een warme gelige tint van de huid. Lentekleurig haar is meestal blond of lichtbruin, maar kan ook donkerder zijn. De ogen zijn meestal blauw, blauwgrijs, goudgroen of amberkleurig. Maar ook als je geen lentetype bent, kun je Peach Fuzz dragen, want het belangrijkste is dat je nieuwe montuur esthetisch verantwoord is.

Een bril in de trendy kleur 2024 is een discreet kleuraccent en straalt warmte, rust en moderne elegantie uit. Creëer met je nieuwe Peach Fuzz brillen je eigen unieke look. Loop voorop in de mode en koop nu je nieuwe bril bij Brillen24.

Jouw perfecte Peach Fuzz-bril

Als je eenmaal je perfecte Peach Fuzz-bril hebt gevonden, kun je deze aanpassen aan je individuele wensen. Kies uit verschillende lensopties en maak van je bril de perfecte metgezel. Wil je je nieuwe perzikkleurige bril puur als accessoire gebruiken? De brilmonturen in de trendy kleur 2024 zijn ook verkrijgbaar zonder zichtcorrectie.

Bekijk onze selectie Peach Fuzz zonnebrillen hier in de Brille24 online shop, of lees meer over de geschiedenis van de trendkleur 2024.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!