Enkelvoudige brillen

Brillen24 biedt een rijke collectie merkmonturen en een naamcollectie, online. Trendy brillen, met of zonder correctie, u vindt de perfecte bril.


Uw voordelen

Alle brillen zijn inclusief :

Geen verborgen kosten: Alle brillen zijn inclusief kwaliteitsglazen
Winkelen zonder risico: 30 dagen geld-terug-garantie


Toont 30 of 2769

Enkelvoudige brillen - Een goede correctie die perfect is afgestemd op uw gezichtsvermogen is een factor van welzijn en comfort.

Brillen24 biedt u een breed scala aan monturen zodat gezondheid rijmt met verleiding, evenals glazen die met de beste zorg zijn behandeld.

Een bril kopen met enkelvoudige glazen is een belangrijke stap voor uw gezondheid. Uw ogen verdienen het om de juiste correctie te hebben die bij hen past, daarom is het essentieel om een oogarts te raadplegen die u de brillenglazen zal voorschrijven die het beste bij uw ziektebeeld passen. Daarna moet u het montuur kiezen dat het beste bij u past. Onze klantendienst is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

U vindt op de website van Brillen24 vele rubrieken om u te helpen bij uw aanpak.

Sommige monturen zijn namelijk niet aangepast aan bepaalde soorten correcties. Een bril voor dichtbij is bijvoorbeeld vaak dik in het midden en daarom raden wij een montuur aan dat niet te breed en niet te hoog is, zodat uw bril niet te zwaar en oncomfortabel wordt. U vindt al deze adviezen in onze rubriek Uw montuur kiezen, evenals een online proefmodule waarmee u direct de weergave van de monturen die u mooi vindt op uw computer kunt bekijken.

Als u alle informatie hebt verzameld en uw keuze hebt gemaakt, hoeft u alleen nog maar te bestellen bij Brillen24. Om dit te doen, niets is eenvoudiger, laat u leiden door onze online hulp Hoe te bestellen en als u op de geringste moeilijkheid stuit, staat de klantenservice tot uw beschikking.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!