Enkelvoudige brillen

Brillen24 biedt u een rijke collectie merkmonturen en een eigen collectie voor mannen. Trendy brillen, zonder of met correctie, u vindt de juiste bril vanaf slechts 29,90€, inclusief corrigerende glazen.

Toont 30 of 2035

Enkelvoudige brillen - Overal met u mee

Uw bril is elke dag bij u. Of u er nu zakelijk, casual, sportief of avontuurlijk uitziet, u eist boven alles kwaliteit, stijl en comfort. Dat is wat Brillen24 u biedt, met als extra bonus een onberispelijke behandeling van uw brillenglazen.

In de loop der jaren bent u ervan overtuigd geraakt dat u zelf hebt bepaald wat voor u het beste is als het gaat om de vorm en het uiterlijk van uw bril. Over het algemeen kiest u steeds min of meer voor hetzelfde model. Bij Brillen24 heeft u echter, dankzij veel voordeligere prijzen dan bij traditionele opticiens, de mogelijkheid om nieuwe monturen en nieuwe looks uit te proberen. Begin met een bezoek aan onze speciale aanbiedingen pagina's en profiteer van de zeer lage prijzen om te testen. Natuurlijk belet niets u om te kiezen voor een zonnebril met uw correcties, het ultieme modeaccessoire.

Verander uw stijl zo vaak als u wilt, maar zonder in te boeten aan kwaliteit.

Inderdaad, Brillen24 besteedt bijzondere zorg aan de glazen. Een vakkennis die ten dienste staat van de kwaliteit: biologische glazen verdund tot de meest nauwkeurige volgens uw correcties en uw behoeften, geavanceerde behandelingen op alle glazen en voor een unieke prijs.

Op elke bril heeft u :

  • een anti-UV bescherming om uw netvliezen te beschermen,
  • een anti-kras behandeling die de levensduur van uw bril verlengt,
  • een antireflectiebehandeling voor uw comfort en dat van uw gesprekspartners,
  • een antifoulingbehandeling om stofdeeltjes zoveel mogelijk af te weren en het reinigen te vergemakkelijken.

Al deze kwaliteitsbehandelingen zijn in de prijs inbegrepen en bezorgen u een kwaliteitsvolle en bijzonder comfortabele correctiebril.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!