Transitions® Signature™

 

Onze meest uitgebalanceerde dynamische brillenglazen

De technologie Transitions® Signature™ is de topper tussen de meekleurende glazen. Zij combineert de voordelen van optische glazen (met of zonder sterkte) en zonneglazen met zeer vooruitstrevende resultaten (zij houdt voor 100% UVA en UVB stralen tegen).

De basistint is ongeveer 6% en de maximale verkleuring gaat tot 86%. De glazen worden sneller donker, ook door indirect licht en zeer hoge temperaturen. Zij keren ook sneller terug naar neutrale of transparante glazen. Dit is allemaal mogelijk dankzij de nieuwe technologie Cromea7™.

Voordelen

De nieuwe Transitions® Signature™ brillenglazen reageren sneller op direct en indirect zonlicht. Dit betekent dat ze donkerder worden in verschillende zon omstandigheden, met het gezicht van de zon af gewend, in reflecterend licht, op verschillende plaatsen en verschillende tijdstippen van de dag. U merkt niet dat de glazen verkleuren, maar u merkt wel dat het beeld heel scherp is en dat de kleuren er heel natuurlijk uit zien. En wanneer u naar binnen gaat worden de brillenglazen snel weer helder. Dus waar u ook bent, u heeft altijd en overal plezier van het verbeterde zicht.

  • Binnen en 's nachts helemaal helder
  • Snel terugkleurend vermogen
  • Blokkeert 100% van de UVA- en UVB-stralen
  • Geschikt voor iedere sterkte en alle monturen

Zeer geschikt voor: Mensen die Transitions® brillenglazen willen die binnen volkomen helder zijn. Actieve mensen die op verschillende tijdstippen van de dag naar buiten gaan. Mensen die regelmatig naar buiten gaan, maar meer tijd binnenshuis verblijven.

Fotochromatische moleculen passen zich voortdurend aan het licht aan

Wanneer Transitions® brillenglazen worden blootgesteld aan UV-licht, beginnen miljarden fotochromatische moleculen in het glas van structuur te veranderen. Door deze reactie worden de glazen donkerder.

Deze exclusieve technologie wordt alleen in Transitions® brillenglazen toegepast met gepatenteerde formules, die het resultaat zijn van meer dan 20 jaar onderzoek en innovatie. Iedere formule wordt in het oppervlak van het brillenglas geïntegreerd. Deze moleculen kalibreren voortdurend en soepel, zodat altijd de optimale hoeveelheid licht uw ogen bereikt, of u nu binnen bent of buiten, zowel in fel zonlicht als met bewolking.

Van gewone brillenglazen naar buitengewone technologie

De fotochromatische technologie van Transitions Optical wordt een integraal onderdeel van het brillenglas via één van twee eigen processen.

Eén van die processen heet "imbibing" (absorberen). Deze methode, die afgeleid is van het Latijnse woord imbibere wat opdrinken betekent, maakt gebruikt van warmte om het fotochromatische pigment in de lens zelf te zuigen. Nadat dit proces voltooid is, wordt een kraswerende laag op het oppervlak van het brillenglas aangebracht.

Een aantal brillenglasmaterialen is niet direct te absorberen. In deze gevallen wordt een andere methode gebruikt, genaamd Trans-Bonding™. Waar de fotochromatische technologie zich onder het glasoppervlak bevindt, plaatst de gepatenteerde Trans-Bonding methode de fotochromatische technologie op het glasoppervlak.

In tegenstelling tot de methode die gebruikt wordt door een ander soort fotochromatische brillenglazen, bieden zowel absorberen als Trans-Bonding dezelfde uniforme kleur op het glasoppervlak, ongeacht de verschillen in dikte van het brillenglas die veroorzaakt worden door de sterkte. Bij Transitions Optical ontwikkelen en veranderen we onze processen voor optimale fotochromatische prestaties, duurzaamheid van het brillenglas en compatibiliteit met andere behandelingen van brillenglazen, zoals een ontspiegelingslaag.

Meer informatie: www.transitions.com

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
040/744.04.33
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...