Multifocale zonnebrillen

Geweldige selectie van zonnebrillen met multifocale glazen tegen lage prijzen. Ontdek onze modieuze monturen en vind het montuur dat bij u past.

Toont 30 of 5235

Multifocale zonnebrillen

Voor diegenen die de voordelen van multifocale brillen in geen enkele situatie willen missen, is een multifocale zonnebril de voor de hand liggende keuze. Multifocale zonnebrillen elimineren de noodzaak om over te schakelen van verteglazen naar leesbrillen, en bieden tegelijkertijd betrouwbare bescherming tegen de zon en UV-stralen.

Is een multifocale zonnebril met een zonnekleurtje zinvol?

Een multifocale zonnebril kopen is zinvol als u in uw dagelijks leven ook multifocale glazen gebruikt. Multifocale zonnebrillen stellen u in staat om op verschillende afstanden scherp te zien zonder dat u uw bril hoeft te vervangen, terwijl ze u beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Zonnebrillen met multifocale glazen van Brillen24 bieden hoogwaardige UV-bescherming.

Hoeveel kosten multifocale zonnebrillen?

Bij Brillen24 kunt u multifocale zonnebrillen online bestellen vanaf €149,90. De prijs is inclusief het montuur van uw keuze, de multifocale glazen en de tint van uw keuze. De glazen zijn altijd voorzien van een antireflecterende coating, extra verharding en 100% UV-bescherming.

Let er bij het kiezen van uw montuur op dat de glazen niet te smal zijn. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor alle visuele zones van het multifocale brillenglas, is een minimale hoogte van 25 mm vereist. Hetzelfde geldt voor zonnebrillen: hoe groter de glazen, hoe beter uw ogen beschermd zijn tegen de zon. Een zonnebril moet uw ogen volledig bedekken.

Welke tint is goed?

Welke tint u kiest, hangt af van hoe u uw bril wilt gebruiken.

Als u uw zonnebril bijvoorbeeld hoofdzakelijk voor het autorijden draagt, kunt u het beste een gepolariseerde tint kiezen. Dit zal hinderlijke schitteringen minimaliseren, zoals van natte wegen, maar ook van besneeuwde of waterige oppervlakken.

Als u de mode op de voorgrond wilt plaatsen, kunt u kiezen voor een gradiënt tint of een spiegel effect. Met deze speciale tinten kunt u van uw zonnebril een stijlvolle blikvanger maken zonder aan bescherming tegen verblinding in te boeten.

Een van de absolute klassiekers is de eenvoudige zonnebril tint. Bij deze tinten kunt u kiezen uit zes verschillende kleuren.

  • Met grijs, bruin en pilotengroen kunt u kleurintensiteiten tussen 10% en 85% kiezen.
  • Bij blauw, rood en geel kunt u kiezen voor een tintintensiteit tussen 10% en 50%.

Ontdek de voordelen van onze verschillende tinten en hoe ze eruit zien tijdens het dragen: Zonnebril tinten in een oogopslag.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!