Lacoste

Lacoste brillen zijn een bijzonder populair accessoire van het modemerk.

Toont 30 of 217

Lacoste - een merk met een lange traditie

De eerste steen voor het beroemdste poloshirt aller tijden werd in de jaren dertig gelegd door tennisser René Lacoste. Samen met André Giller ontwierp hij het Lacoste poloshirt, dat tennissers meer bewegingsvrijheid moest geven tijdens het spel. Het beroemde logo is afkomstig van de bijnaam "Alligator" die René Lacoste van een journalist kreeg. Het bedrijf groeide sterk in de jaren zestig en is sindsdien uitgegroeid tot een groot mode-imperium. Het merk Lacoste is al lang niet meer alleen populair in golf, tennis en zeilen, Lacoste is nu een populaire sportieve vrijetijdskleding voor veel modebewuste mensen over de hele wereld. Naast het klassieke poloshirt is er een gevarieerde modecollectie en zijn er diverse accessoires van het merk Lacoste, waaronder brillen en zonnebrillen, op de markt te koop.

Lacoste - sportieve elegantie

Het eenvoudige en sportieve design, dat terug te vinden is in de gehele Lacoste collectie, is ook terug te vinden in de Lacoste brillen. In de Lacoste brillencollectie vindt u complete en onzichtbare monturen. Eenvoudige monturen in subtiele tinten met opvallende kleuren op de pootjes zijn kenmerkend voor de Lacoste merkvariant. Dat is waarom Lacoste damesbrillen en herenbrillen zo populair zijn.

Passend bij de kleuren van de Lacoste brillen is het logo aan de buitenzijde van de pootjes geplaatst, waardoor een opvallend designelement ontstaat. Lacoste's tweekleurige brillen zijn verkrijgbaar in opvallende neonkleuren, maar ook in subtiele aardetinten.

Kwaliteitsglazen en extra's zoals een super antireflecterende coating en lotuseffect zijn al inbegrepen in de prijs van de bril. 
Daarnaast kunt u tegen een kleine meerprijs eenvoudig diensten als multifocale glazen en glazen tinten bijboeken. Mocht u vragen hebben over het bestelproces, neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!