Mackay

(173)

Beschikbaarheid: In voorraad

Product Code: Mackay_abstract

De bril Mackay in titinanium komt met buigbare beentjes zonder scharnieren. Hierdoor kan het montuur zich makkelijk aan alle soorten gezichten aanpassen. Weegt slechts 8 gram en is beschikbaar in 6 verschillende kleuren

Kleur van het montuur
Kleur van de glazen
 
Vorm van de glazen
€ 49,90

Prijs zoals geconfigureerd: € 0

en Gratis levering wereldwiijd

Prijs zoals geconfigureerd: € 0

Kleur van glazen*

Kies een kleur
 

Omschrijving

De bril Mackay in titinanium komt met buigbare beentjes zonder scharnieren. Hierdoor kan het montuur zich makkelijk aan alle soorten gezichten aanpassen. Weegt slechts 8 gram en is beschikbaar in 6 verschillende kleuren

Draag uw bril zonder nadenken. Monturen die amper zichtbaar en tegelijk extreem licht zijn bieden een comfort voor uw zicht en zijn makkelijk te onderhouden. Hun slanke design past zich aan elk type van gezicht aan en geeft een moderne look.

De benen en brug van de bril zijn gemaakt van anti-allergeen metaal en zijn superfijn. Ze zijn zo gemaakt om een discrete en elegante look te waarborgen. Het montuur kan glazen bevatten met correcties van +6 tot -6

  • Anti-kras
  • Ontspiegeld
  • Antistof (Lotus)
  • Vet- en olieafstotend
  • UV bescherming
  • Brillendoos en reinigingsdoek
  • Tevreden of geld terug

Kenmerken

 • Overeenkomstig met multifocaal : Ja
 • Materiaal : Titanium
 • Type van Montuur : Randloos
 • Stijl : Business, Casual
 • Afwerking : Glanzend
 • Type montuur : Naar eigen keuze
 • Kleur van het montuur : Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Zwart
 • Gewicht : 8 g
Lengte van de beentjes 140 mm
Breedte van de neusbrug 18 mm

Geef uw beoordeling!

Prijs
Dienst
Kwaliteit

Klantenreviews

Miro « Multifocale mackay »

18 februari 2020
Een geweldige multifocale bril met cilinder correctie en dunne glazen (1.6). Zit als gegoten, weegt niks, het heeft wat geduurd (3 weken) (ik woon in Kroatië) maar dan heb je ook wat! Echt geweldig!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jan « De betere mark rutte-bril »

14 februari 2019
Weegt niks, comfortabel, bijna onzichtbaar op je gezicht en gewoon erg goed.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jph « Mackay »

4 november 2018
Vijf jaar na de vorige bril aankoop (ben daarop gaan zitten) was ik dus aan een nieuwe toe. Bij opticien brilvoorschrift laten opstellen en besteld. Levering van deze multifocale bril in exact twee weken. Weer een uitstekende lichte bril, die ook bij hardlopen goed blijft zitten. Onze drie kinderen hebben nu voor de tweede keer varianten van dit type bril (vanwege noodzakelijke aanpassing sterkte na drie jaar) en hockeyen daarmee zonder problemen. Dankzij zeer laag gewicht zeer comfortabel en scharnierloze montuur blijft dankzij de lichte voorspanning van de pootjes ook bij redelijk intensief bewegen goed zitten.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Otto J « Mackay bril »

7 augustus 2018
Super top tevreden gewoon doen ,
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Geerling Hendrik « Mackey bril gekocht voor 39,95 »

14 november 2017
enkelvoudige bril gekocht als proef, exakt dezelfde bril en kwaliteit als enige jaren terug gekochte bril voor Euro 1100,00 en nu voor 39,95 Euro.
nu ga ik een meekleurende bril kopen voor 159,00 Euro. Dan voor 200 Euro dagelijkse en reservebril.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Joey « Mackay »

14 oktober 2017
Super bril !!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Cas « Makcay »

25 december 2016
Ik had deze bril een paar jaar geleden (ik schat 6 a 7 jaar) besteld als reserve bril. Daarna nooit meer af gedaan, het is zo'n fijne bril. Gisteravond is het neusstuk afgebroken maar dit kwam door mijzelf. Heb net weer precies de zelfde besteld...echt super!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Hans « Makcay »

18 oktober 2016
levering uitsluitend met terug lever garantie
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Yence (aus Ungarn) « Mackay rahme... »

25 juni 2016
Tut mir Leid! Dieser Text ist nur Computer Flip! Ich nicht perfect Deutsch... :-/ Ich hatte einen Glasrahmen, die ebenso wie als "Silhouette Minimal Art Space Edition" ist. Ich sah es im Internet, Brille24 Seite, dass "Mackay" in der Asien genaue Kopie! Heute erhielt ich die bestellte Brille (die ich habe nur den Rahmen) und ich konnte sehen, ich hatte Recht! Hooray! A "Silhouette" ist ein Rahmen von 225 Euro bis zu einem "Mackay" nur brutto 39,90 Euro. (In der Größenordnung der ungarischen Bank OTP 8,50 € zuzüglich Bearbeitungsgebühr von mir genommen.) Die ungarische "Opti24" Website von 64 Euro-Spezifikationen ist, fragte ich die deutsche Seite Brille24. Ich gehe zu einem Salon optometrist nächste Woche und waren ein "Mackay" Rahmen "Hoyalux iD" special Gleitsichtgläser tun ... ;-P Es schließlich werde ich 586 Euro oder mehr sein. Die Silhouette Anerkennung Mackay gewann 185 € Kostenreduzierung . Es ist auch etwas von einem armen ungarischen. :-P Viel Gruss, aus Ungarn: Jenő (Eugene, "yence" = nick name)
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Linda « Super - kan er zelfs mee hardlopen »

10 maart 2016
Echt een hele fijne, lichte bril (glazen E, heldere glazen). Ik heb hem bijna anderhalf jaar in gebruik en hij zit nog steeds goed. Ook de glazen zijn nog mooi. Dat ik er mee kan hardlopen vind ik helemaal top. Bij lange duurlopen (ook boven de 30km) blijft de bril gewoon op m'n neus zitten. Hij zakt niet af. Door het minimale montuur heb ik tijdens het hardlopen ook geen last van beslagen glazen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Nannette « Mackay type a »

18 februari 2016
Perfecte bril. Gegevens ingevuld, 18 dagen onderweg, maar ik woon dan ook in het buitenland, dus nog supersnel. Ultra licht, mooie vorm, goede grootte. De aansluitingen van de pootjes en neusbrug lijken gelijmd. Mijn randloze bril, die ik al jaren heb, heeft schroefjes die bij elke poetsbeurt losdraaien, ik hoop dat dit steviger is. Je kunt als gemiddelde nederlandse vrouw (1.74m normaal postuur) rustig het type A glasformaat kiezen, die zit precies goed. Ik heb ook niet gekozen voor de dunnere glazen omdat ik eerst wilde kijken hoe de service en kwaliteit was. Deze dikte is nauwelijks dikker dan de ultradunne glazen die in mijn huidige bril zitten. Al met al enorm tevreden, tot nu, met een reserve bril voor 35 euro.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Thea « Mackay »

30 januari 2016
Ik heb vandaag mijn bril binnen. Multifocaal. Ik had voorheen een bril met breed montuur. De oogmetingen had ik opgevraagd en die door gescant naar brillen24. Hij is super licht, heerlijk gevoel. Eindelijk geen pijn meer. Maar alhoewel het dezelfde glazen zijn lijkt het wel of ik meer mijn hoofd moet bewegen om iets te kunnen lezen/opzij zien, Is het omdat er nu geen montuur meer om heen zit en gewoon even wennen is ... wie heeft er ook deze ervaring mee???
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Sentinel X « Mackay glasvorm c en kleur geel 10% »

21 oktober 2015
Voor een spotprijs een prachtige, stijlvolle bril met een goudkleurige montuur. Ik heb glazenkleur Geel 10%. Wanneer het bijv. overdag bewolkt is en een beetje grauw lijkt het met deze glazen wat warmer. De levering heeft niet lang geduurd.

Binnenkort bestel ik met glasvorm C / kleur Blauw 10% en nog twee extra brillen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Andries Heeringa « Fijne elegantekebril »

11 oktober 2015
Dit fijne zeer lichte randloze brilletje ruim 2 jaar geleden als leesbril besteld.
Een maand geleden opnieuw besteld omdat de sterkte van de glazen
aangepast moest worden. Binnen 2 weken het nieuwe exemplaar in huis. Geweldig!
En dat alles voor maar € 44.--. Betaald per iDeal zonder verdere kosten.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jurik « Beoordeling »

16 juni 2015
Gewoon zeer goed! Glazen perfect en erg helder. Goed schoon te maken. Hiervoor een Silhouette gehad. Deze is zowaar beter, lichter en wel van titanium voor een fractie van de prijs. Enige is dat ik vind dat de pootjes wat kort zijn, maar dat kan ook afstelling zijn... Kan ik dit ergens laten afstellen?

Al met al een 9+ hoe dan ook.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Sharon « Eerste bestelling »

16 juni 2015
Super licht brilletje, zelfde sterkte als mijn mee kleurende €650 bril, alleen nu de heldere besteld. En ik kijk er beter door dan mn nieuwe bril. Misschien omdat mn ogen toch gevoeliger zijn voor het mee kleurende glazen.
Dus zo mn 2e bestelling plaatsen met mee kleurende glazen, als de zicht hetzelfde effect heeft dan weet ik zeker dat het mee kleuren teveel is voor mn ogen.

Betaal je met visa, dan betaal je extra kosten!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Hans « Mackay multifocaal »

14 mei 2015
Ik had een Calvin Klein montuur met Varilux multifocale glazen totaalprijs ongeveer €750 .. omdat ik vanwege zware pijnstillers af en toe slaapwandel en dan heel ruw met me bril omga heb ik voor honderden euro's reparatiekosten gehad.
Ook omdat de opticien had gezegd dat mijn ogen gewent waren aan Varilux glazen ik nooit meer zou kunnen wennen aan goedkopere glazen heb ik de glazen nog een keer laten vervangen a €480 vanwege achteruitgang van me ogen.
Op een ochtend vond ik het overschot van me Calvin Klein bril weer eens kapot op de grond (ik had geprobeerd hem achterstevoren op te zetten denk ik haha) en ben ik op het internet gaan kijken en vond ik op deze site het Mackay model wat precies het zelfde is als mijn vorige bril van ongeveer €275 ex glazen.
Eerst heb ik er een met enkelvoudige glazen bestelt en omdat alles prima verliep en de bril uitstekend bevalt ook een multifocale besteld ondanks de woorden van de opticien dat ik "vast" zat aan glazen van €240 p stuk.
Ik heb de Mackay met multifocale glazen op me neus gezet na ontvangst .. en nu een paar maanden later draag ik hem nog steeds altijd,heb ik totaal geen behoefte om de oude reservebril op te zetten met die dure glazen.
Ik heb hier wel klachten gelezen over het vanuit de ooghoek kijken,dat zijn klachten die bij multifocaal horen,ik had dat ook in het begin met dure glazen,je moet je hoofd verder draaien,is ff wennen
De glazen zijn prima bij Brillen24 de prijs is heel laag en de juffrouw aan de telefoon is heel aardig en doet haar best voor je,dat het een tijdje duurt ach .. hij komt! en ook bij de opticien in de winkel duurt het een paar weken voor ze bellen dat de bril klaar is.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Lt « Prima bril »

2 april 2015
Ik koop altijd dure (merk) brillen bij mijn opticien voor rond de €700. Omdat ik wel eens een heel licht brilletje wilde proberen maar niet meteen de hoofdprijs betalen ben ik online gaan zoeken. Eerst twijfelde ik even maar voor nog geen €40 durfde ik de gok wel aan. Ik heb eerst nog even contactbgehadnover mijn pupil afstand en dat liep erg vlot. vanwge verkeerde adressering heeft betaalmogelijkheden geduurd voordat ik de bril thuis had. De communicatie tijdens het traject was duidelijker volt. Uiteindelijk de bril netjes thuismontvangen in een brilkoker met brillendoekje en extra neus dingetjes.
De bril is erg licht en ziet er goed uit. De glazen zijn helder en dun. Als ik een min punt je moet aangeven dan zou het plastic omdenpootjes zijn dat achter je oor zit. Dit oogt enigszins goedkoop. Maar voor oor de prijs is het prima.
Wat mij betreft een aanrader. Ik overweeg deze bril nogmaals te bestellen maar dan met gepolariseerde zonnebril glazen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Herman Van Tongeren « Zonnebril op sterkte »

23 februari 2015
Heel mooie zonnebril op sterkte voor weinig geld. Super tevreden.
Alleen stond na een week de status op verzonden waardoor ik enige zorg kreeg omdat het niet werd bezorgd. Na een telefoontje werd dat opgehelderd.
Ik begrijp best dat het produceren van de bril wat tijd vergt en heb daar ook geen problemen mee, maar zie dat foutje toch graag aangepast.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

H.pellicaan « Mackay brilletje »

26 januari 2015
Bril is helemaal in orde.
Tussen bericht verzending en aankomst zit ruim een week
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Anne De Groot « Makay »

22 januari 2015
Met een woord ''''''''GEWELDIG''''''
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Eef Driehuis « Mackay »

27 december 2014
Heerlijke lichte bril voortaan inderdaad bij brillen24 kopen .
Goede service na verkeerd gelezen oogmeting , ik kreeg geen dubbelfocus maar na een telefoontje bril terug gestuurd en het geld werd teruggestort.
Nieuwe bril nu wel dubbel focus is perfect.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Linda De Korte « Mackay »

2 december 2014
Erg blij mee! Dacht voor die prijs, dat het een tweede bril zou worden voor er bij. Maar heb alleen deze nu maar op.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Albert « Nieuwe bril »

17 maart 2014
Topbril voor weinig koop er nog een in een ander kleurtje
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Albert « Nieuwe bril »

17 maart 2014
Top bril weegt niets en dat voor zo n prijs koop er nog een of misschien wel twee en een goede support
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Glasbergen Rob « Brillen mackay »

16 maart 2014
Ik heb twee van deze brillen besteld. Een zonnebril en een gewone bril. Nu heb ik twee fantastische brillen voor een goedkope prijs. Levering is ook snel ongeveer twee weken.
Ik ben helemaal tevreden.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Anneke Van Dijk « Mackay »

15 maart 2014
Ben blij met de bril, erg licht, daardoor prima draagcomfort.
Heel attent dat ik een controle vraag kreeg over het verstuurde recept. Het enige minpuntje is de lange verzendtermijn, er wordt aangegeven 8 - 10 dagen, kreeg de bril na 13 dagen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Haak Erwin « Mackay draagcomfort »

14 maart 2014
Het valt niet op als ik deze bril op heb.
hij is nagenoeg onzichtbaar en erg licht.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Rob « Bril timaru »

12 maart 2014
Prima bril. Goed afgewerkt. Lekker licht.
Volgende keer bestel ik weer bij brillen24.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Martin B « Bril mackay »

6 maart 2014
Dit super model voor de tweede keer besteld met nieuwe glassterkte, dit is wel het lichtste bril die ik nu gehad en draag super fijn. Wil nu nog deze hebben met meekleurende glazen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Albert « Nieuwe bril »

22 februari 2014
Mooi brilletje voor weinig geld duurde wel even voor dat hij er was. En wat verwarrend is dat de factuur verschild met die van de prijs die ik er voor betaald heb
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mark « Mac kay »

19 februari 2014
Leuk bril zeker voor deze prijs, na een mail over de grote van de bril met een positief antwoord, gelijk een gewone en een zonnebril besteld. Op advies mijn foto meegezonden. Binnen 14 dagen keurig de zonnebril binnen, jammer dat dit een kinderbrilformaat is en niet een bril die past op het hoofd van iemand van 2 meter. Keurig gereageerd op de mail en deze bril kon terug, geen probleem. twee dagen later komt mijn gewone bril binnen, natuurlijk ook te klein. Geen enkele reactie op mijn mail, over hoe we dit op kunnen lossen. Jammer, gevraagd om advies niet thuis. Wat opvalt is dat Vanessa je bijna stalkt als je twijfelt, maar bij negatief verhaal, geen response.

Ik vind dit jammer want op deze manier een bril voor dat geld is een uitkomst voor de mensen met een kleine beurs, maar zo voel je je toch bekocht. De sterkte was prima.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

E. « Bril »

18 februari 2014
Prima bril, het is mijn tweede al!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

N.reijneveld « Mackay »

17 februari 2014
Hoe is het mogelijk, goed montuur, goed glas [even afwachten hoe de coating zich houdt] voor zo`n prijs.
Voor nu, zeer tevreden.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Keijzer W « Variafocus bril »

17 februari 2014
Mooie bril. Bij concurent moet deze alleen al voor het montuur €229,00 kosten.
Hier heb ik een fantastische complete bril voor €139.
Vlotte levering. Binnen 14 dagen.
De bril totaal, weegt 8 gram. Heerlijk licht. Voel 'm nauwelijks op de neus.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Scholten Paula « Geweldige ervaring »

12 februari 2014
Perfecte bril, super snelle afhandeling en echt geweldige bril waar ik heel blij mee ben
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Wouters, Henk « Aanschaf bril »

10 februari 2014
Ik ben bijzonder tevreden met deze bril.
Alles geheel naar wens uitgevoerd en voor een hele gunstige prijs.
Bestelwijze zeer duidelijk en levering overeenkomstig afspraak.
Ik kan iedereen uw bedrijf naar harte aanbevelen en zal zeker dit jaar nog een gewone en een zonnebril aanschaffen.
Het is wel heel apart om een leverancier te bedanken voor iets wat je bij hem of haar aanschaft, maar het is nu op zijn plaats.
Bedankt.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Richard « Mackay »

8 februari 2014
Mooie en lichte bril. Na levering zit de bril niet helemaal recht en lastig om dit goed te krijgen. Moet nog wel wennen aan de bril verder. Zelfde sterkte als van de opticien doorgegeven maar mijn ogen lopen continu te corrigeren (hopelijk gaat dit snel over). Verder schittert het glas wat vervelend als er lampen in de buurt zijn.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

H.woldhuis « Bril mackay »

4 februari 2014
100% TEVREDEN
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Antoon Dijkmans « Perfecte bril »

3 februari 2014
draag nu enkele dagen de bril en je merkt nog niet dat je hem draagt zo licht en zo comfortabel kwaliteit hoef dus echt niet duur te zijn zou er zo weer een bestellen als dat nodig mocht zijn
perfect gewoon !
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Piet « Review »

31 januari 2014
3 weken zitten wachten. Eindelijk binnen, ten eerste zat ie scheef of mijn hoofd, ten tweede kon ik er niet goed mee zien. Teruggestuurd, bleek er nix mis mee te zijn volgens hun, dus moest het wel aan mij liggen. En nu willen ze me mijn geld niet terug geven. Wat een poepservice. Volgens mij zijn al deze zogenaamde positieve reacties gewoon door de medewerkers zelf ingevult. Fuckin human scum!

KRIJG DE KANKER BRILLEN24!!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Van Dootingh, Mirjam « Bril mackay »

25 januari 2014
Uitstekende bril tegen een uitstekende prijs. Mijn brillen koop ik voortaan bij jullie!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Dijkstra, Jacob « Bril »

25 januari 2014
Ben super tevreden met mijn bril. Kan dit aan iedereen aanraden. Blijkt maar weer eens hoe onnodig veel de opticien in de straat verdiend aan zijn/haar brillen. (5x over de kop).
Zal dit zeker aanbevelen aan anderen
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

K.j. Vd Maagdenberg « Mackay »

6 januari 2014
Ik bestelde eerst een Mackay bril die helaas niet symmetrisch werd afgeleverd. De service die daarop volgende was perfect.
Doordat de bril niets weegt merk je ook niet dat je hem op hebt. Momenteel heb ik twee extra Mackay brillen besteld in diverse kleuren. Super handig en ook Super betaalbaar met Super kwaliteit.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

P.anröchte « Super winkel »

26 december 2013
Prima levering. Mooie dunne glazen. Super ontspiegeld. Top montuur.
Draagt heel confortabel. Prijs lokt uit tot meer brillen24 - brillen !
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

P.anröchte « Bril mackay »

26 december 2013
Geweldige bril, superontspiegeld, extra dunne glazen .
En dat voor heel weinig geld.
Ik ga nog meer brillen kopen !!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

P.anröchte « Super winkel »

25 december 2013
Prima levering. Mooie dunne glazen. Super ontspiegeld. Top montuur.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

P.anröchte « Bril mackay »

25 december 2013
Mooie bril. Goede kwaliteit. Snelle levering. Dunne glazen, ondanks cylinder. Super-ontspiegeld... Top !!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Fony Kantil « Mackay multifocal bril »

19 december 2013
Helaas loopt het leesgedeelte te ver naar de zijkanten omhoog, waardoor ik misselijk word, wanneer ik vanuit mijn ooghoek opzij kijk. Wat is hieraan te doen? Draagcomfort is perfect.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Salden R « Bril »

11 december 2013
een goede bril alleen niet makkelijk schoon te maken
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Raymond « Mackay »

7 december 2013
Ik draag verschillende brillen maar gewoon uit nieuwsgierigheid de Mackay besteld. Ik wilde echt eens bekijken wat voor een bril ze kunnen leveren voor 39.95 euro. Daarbij moesten de glazen correcties hebben tussen - 4 en - 6. Ik heb de bril inmiddels zonder problemen besteld en ontvangen en ik moet zeggen ik snap het nog altijd niet. Als ik de verzendkosten en de BTW aftrek, kom ik op een belachelijk laag bedrag uit voor een montuur + 2 glazen. Ik zal bij het Kerstdiner de bril gebruiken en kijken hoe de reactie gaan zijn van enkele mensen waarvan ik weet dat voor hen een bril + glazen de 1000 euro grens moet overschrijden - want dan hebben ze een merk bril met zeer goede glazen. Ik amuseer me al op de reactie als ik eerst een de Mackay een prijskaartje zal geven op hun niveau. Wanneer ik de reactie krijg dat je dat er echt wel van af ziet, zal ik de echte prijs laten zien (rekening). Ik denk dat we echt wel gespreksstof hebben tijdens het eten. LOL
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Van Bedaff « Mackay »

30 november 2013
Mooie en goede bril.
Ook de prijs klopt met wat er vermeld staat.
De levertijd duurde iets langer.
(Ze hadden de postcode omgekeerd ).
Tot nu toe ben ik tevreden met de bril.
Heel licht en comfortabel.
Sowieso bestel ik er nog een zonnebril
met polariserende glazen.
En nog een mackay als reserve
Ik zou brillen24 zeker aanraden te proberen
Het kost niks vergeleken bij de prijzen van
de opticiën
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Beekink,john « Mackay bril »

28 november 2013
helemaal goed,
alleen de bestelling met een Mac.pc is niet het makkelijkste dus niet gelukt telefonisch moeten bestellen,dat moeten jullie zeker voor elkaar maken mvg john beekink
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

C Visser « Mackay bril »

5 november 2013
Werkelijk geweldige bril voor dit geld, ik ben onder de indruk. Hier bestel ik vaker een bril.

Opvallend mooie slijping van de glazen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mulders, Jordy « Mackay »

30 oktober 2013
Snelle service, vriendelijke en duidelijk klantcontact, mooier dan op de site en de kwaliteit/prijs verhouding is fantastisch! Ik ben er ontzettend blij mee. Omdat er op het forum van Kassa negatieve berichtgeving is wilde ik dit toch even noemen hier. Bestel een bril en ondervind het. Al met al zeer tevreden. De volgende bril komt ook zeker hiervandaan !
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Ebbing Patrick « Bril »

28 oktober 2013
prima bril prima prijs goede service wel even opletten bij de glasmaat zo zonder traditioneel montuur
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jan Van Altena « Mackay »

27 oktober 2013
Mackay bril met variofocus en meekleurende glazen op 4 oktober besteld en op 23 oktober ontvangen. Nog even contact gehad omtrent de track en trace tijdens de verzending maar die werkt helaas niet, zullen ze eerdaags wel wijzigen zei de vriendelijk belgische dame. De bril zelf is perfect en goed geslepen ook het verkleuren gebeurt razendsnel tot zeer donker en weer terug tot glashelder. Even de pootjes op maat gebracht door middel van een hete fohn en voorzichtig buigen. Ondertussen nog twee brillen besteld één voor de PC en een zonnebril op sterkte omdat de Mackay glazen helaas niet verkleuren achter de autoruit maar dat staat op de site keurig vermeld en was dus geen teleurstelling.
Thank you http://www.brillen24.nl/
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Schott, Erik « Mackay »

27 oktober 2013
Uitstekend geholpen. Kopie van recept meegestuurd, bril keurig op tijd ontvangen - helaas rechter glas was niet goed, waarschijnlijk cilinder gedraaid.
Keurig de bril kunnen retourneren.
Ga het met een nieuw recept nog een keer proberen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

John « Mackay bril »

24 oktober 2013
Ik heb deze bril een aantal maanden. Aflevering snel, netjes en compleet. Exact het zelfde montuur heb ik indertijd bij Sp.s. gekocht voor E 229,00, dus exclusief glazen. zij verkopen het nog steeds voor die prijs.
De kijkkwaliteit is goed zoals het hoort. Echter de vorm van de glazen moet iets groter zijn. Ik zag dat meerdere mensen hierover een opmerking maakten. Conclusie zee, zeer lage prijs voor. Ik koop toch echter pas weer bij Bril24 een nieuwe bril als de maten van de glazen iets grotere afmetingen hebben.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Moby Boedhoe « Mackay »

3 oktober 2013
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe bril.
Mijn vorige bril had ik bij de opticien laten maken
en nu heb ik maar de helft van de prijs hoeven te
betalen bij Brillen24. De prijs/kwaliteit verhouding
hier is dus uitstekend.
De levering duurde 2 weken maar ik ben nu erg blij
met mijn aankoop.
Brillen24 zal ik zeker aan alle brildragers in mijn
omgeving sterk aanraden... ;-))
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mary « Prima bril »

25 september 2013
Keurig binnen de termijn ontvangen en precies wat ik hoopte. Bril is licht, zit lekker en ook mooie roze glazen.
Leuke brillenhoes erbij en extra neuspads. Ik ga hier vaker een bril kopen!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

M. Ten Wolde « Review »

20 september 2013
Onlangs raakte ik mijn vrij nieuwe bril kwijt. Pas over twee-en-een-half jaar zou die weer vergoed worden door mijn zorgverzekering. Bij toeval kwam ik op deze site terecht en binnen drie weken had ik een nieuwe bril voor minder dan € 40,- Een prima bril met een erg licht en uitstekend passend montuur (voor de zekerheid heb ik er meteen nog een besteld).
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Schreurs, Patrique « Perfecte zonnebril voor motorhelm »

19 september 2013
Ik had de Mackay-bril op het oog als zonnebril en heb hem besteld met gepolariseerde bruingekleurde glazen. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik gebruik hem op de motor tijdens helder weer nog voordat ik mijn helmvizier gebruik. Combi werkt ook prima. En de helm drukt niet op welk gedeelte van de bril dan ook! Snelle service. Goede kwaliteit. Mooi resultaat! Helemaal tevreden!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Harry Boon « Mackay »

16 september 2013
fijne bril, eerst even wennen i.v.m. kleine glazen. moet nog wel op maat gemaakt (valt makkelijk af) maar dit is zelf eenvoudig bij te stellen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Coen « Bril »

14 september 2013
Prima klantenservice, met een Belgisch accent.

Lekker lichte bril, goede pasvorm. Enige nadeel is dat hij niet met een hand opgezet kan worden door de verende pootjes. Maar daarna zit hij lekker.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Marten « Bevalt uitstekend »

13 september 2013
Drie jaar lang de Silhouette bril gehad die hier precies op lijkt; die kostte na vergoeding verzekering EUR300. Ik kan het kwaliteitsverschil met deze bril NIET terugvinden, laat staan de factor 10 prijsverschil. Perfect, geen geneuzel "ja maar dat is titanium, dat is duurder" of "ja maar dat is een glasbril dan heeft u 1.6 glas nodig, dat is duurder".
Doe me er nog maar twee.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Edu.b.pattiruhu « Mackay bril »

10 september 2013
Vandaag na plusminus 2,5 week mijn bril binnen gekregen,viel goed ,past precies. Wat bovenal opviel dat de sterkte goed is en alles wat erbij hoort.
Ben superblij dat ik hem kocht via jullie.

Trouwens de aller eerste keer dat ik een bril on-line koop
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jph « Mackay »

9 september 2013
Exact na twee weken bezorgd. Optisch uitstekend en vergelijkbaar met mijn oude 4 maal duurdere bifocale bril.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

M. Kersten « Mackay varifocus meekleurende glazen »

27 augustus 2013
Qua slijping en montuur niets dan lof, ongelooflijk voor de prijs. Ook de bezorging was snel en goed.
De meekleurende glazen reageren echter enorm traag en in een auto met warmtewerend glas zijn ze nutteloos. Ook spiegelen deze glazen aan de buitenzijde erg. Dure optie, zou ik nooit meer voor kiezen
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Joyce « Mackay »

21 augustus 2013
Lekker brilletje, alleen had ik het geel iets donkerder verwacht, maar voldoet toch goed. Keurig verpakt met extra neusvleugels
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Cornelia « Mackay »

15 augustus 2013
Na wat getwijfeld te hebben,toch een mackay met multi focus bril besteld.
Prima service binnen 14 dgn. in frankrijk bezorgd, direct op gezet.
en niet meer af gezet,ondanks de fors versterkte glazen.
Kleurt goed mee,super licht.
De grootste glazen maat genomen,dit is het enige, die zouden wat groter mogen.
Maar heel tevreden.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Anka « Mackay »

8 augustus 2013
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bril.
Ook de snelheid tussen bestellen en ontvangst is prima.
Als ik weer een nieuwe bril wil doe ik dat zeker via brillen24.nl.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Barbara « Mackay »

31 juli 2013
Erg goede bril. Sterkte is perfect, de bril is stevig en buigzaam, keurig binnen drie weken ontvangen en dan voor deze prijs. Echt een aanrader! Netjes in een brillenkoker met extra neussteuntjes erbij. Top!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Geert « Mackay bril »

18 juli 2013
Prima, zeer lichte bril. Gemakkelijk zelf op pasvorm te brengen. Geelgetinte glazen (10%) maken de bril helemaal af.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Erik-jan « Super bril »

13 juli 2013
Super sterke bril. Ik ben monteur mijn bril valt nog wel eens af of ik stoot ermee ergens tegen aan maar hij verbuigt niet, echt een sterke bril.
Nu heb ik een 2e bril besteld dezelfde maar dan als zonnebril.
Snelle levering 2 weken.
Heel tevreden dus.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mark « Top »

9 juli 2013
Prima bril, snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit is al mijn 2e bril bij brillen24 (andere is een zonnebril) maar absoluut geen klagen.
Aanrader!!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Eddie « Mackay bril »

21 juni 2013
Tweede bril van brillen24, uitstekende levering: houd rekening met drie weken levertijd. Bril wordt netjes afgeleverd, maar moet nog wel wat bijgesteld worden.
Heerlijk lichte bril. Zit perfect
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Kevin « Licht »

18 juni 2013
Mooie lichte bril (11 gram met glas) ook voor cilinders (ik heb -1 & -1,5) coating is goed geen last van spiegelingen, goed kras en vuil werend.

Bril is goed afgewerkt doet niet veel onder voor de dure merk bril.

De kleur op de foto's komen goed overeen met de werkelijkheid.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Anne « Super »

29 mei 2013
15 mei besteld, 16 mei even telefonisch contact omdat ze wilde controleren of de door mij opgegeven sterkte van glazen klopte (een glas met sterkte, een glas normaal). Netjes dat ze zelf ook even meedenken en bij afwijkingen controleren.
29 mei bezorgd, prima bril na hem even wat naar mn zin gebogen te hebben zoals altijd nodig is.
Goede pasvorm, prima kwaliteit zo te zien beter dan ik verwacht voor dit geld.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Hoekstra, Joyce « Mackay bril »

28 mei 2013
Prima bril. Weegt echt maar 8 gram, superlicht. Ben er blij mee
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Gj « Mackay bril »

27 mei 2013
Prima bril!
Denk er aan dat 30% gekleurd best wel gekleurd is.
Mocht ik de bestelling over doen, dan ging ik voor 10% in dit geval blauw glas.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jos « Mackay »

20 mei 2013
Geweldige bril voor heel weinig geld. Draagcomfort is geweldig door het lage totaalgewicht van bril en glazen. Het afstellen is uiteindelijk ook gelukt, jammer dat dit niet door een opticien wordt gedaan. Binnenkort bestel ik een tweede bril voor mijn vakantie.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Tim « Prima! »

20 mei 2013
Niets op aan te merken. Binnen goede week in huis en prima bril.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Ganna Van Stormbroek « Mackay »

19 mei 2013
Mijn dochter is zo ontzettend blij met haar nieuwe bril
dat ze op een schaal van 1-10 een 9,5 geeft. Door een fout heeft de levering echter wel op zich laten wachten.
voor de rest is het dus in 1 woord geweldig...
wordt vervolgt.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Emiel « Bestelling »

7 mei 2013
Onlangs bril besteld, na 3 weken de bril ontvangen. keurig verpakt en netjes bezorgd. bril zit goed
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Edwin « Mackay »

6 mei 2013
Fantastisch brilletje.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Levering duurde iets langer dan voorspeld, maar de bril op zich maakt vel goed.
Aanrader!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Marianne « bril »

6 mei 2013
Heb goudkleurig montuur met kleine glazen besteld. De bril staat erg goed en valt niet op.
Eerder al een zonnebril op sterkte besteld. Daar heb ik nu ook veel plezier van.
Prima bril en uitstekende service.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Cees De Gooijer « Bril mackay »

5 mei 2013
Als product goed ,maar in begin Maart bestelden betaald !! en pas twee geleden ontvangen , dus de service is gewoon niet goed
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Staffan « Review »

4 mei 2013
De levering was erg snel en de bril was goed verpakt.
Ik heb nu 2 keer een bril besteld.
Het valt mij wel op dat, of het was toeval, dat bij beide
brillen de pootjes krom waren en 1 bril had een licht krasje op
het montuur.
De communicatie was slecht, want ik heb tot op heden
nog steeds geen antwoord gehad op mijn mail.
De prijs/kwaliteit is wel goed, want je kan nergens zo'n bril
kopen.
De kromme pootjes en de slechte klantenservice neem ik op
de koop toe.
Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Cor Faber « Geweldig! »

1 mei 2013
Lekker brilletje hoor! Duurde een weekje of wat...maar dat mag de pret niet drukken. Mooie prijs!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Edward « Bril »

29 april 2013
In een woord, top!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Marianne « onopvallende lichte bril »

29 april 2013
Een zonnebril heb ik eerder besteld om uit te proberen en nu dus ook deze bril genomen.

Een mooie vlotte lichte titanium bril. Zit lekker en valt niet op. Erg handig dat je de vorm van de glazen en de kleur van de pootjes zelf kan uitzoeken. De bril is nu precies zo samengesteld als ik het wil.

Ook mooi dat de brilglazen in dezelfde dikte zijn geslepen ondanks dat mijn ogen een groot sterkte verschil hebben.

En zo goedkoop!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Belin « Bril »

27 april 2013
super brilletje echt wel niet te geloven , voor zo weinig geld

ik ben er super blij mee en raad het ieder aan
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Niek « Goed »

27 april 2013
Leuke bril. Ik ga er nog eentje aanschaffen.

Wel prijzig voor een derde wereld produkt.
Erg lange levertijd (3 weken) - dat is langer dan aangegeven op de website.
Helaas geen automatische track and trace. De klantenservice kan erachter komen. Maar dan moet je ze wel opbellen en geluk hebben dat ze opnemen.
Geen handleiding die verteld hoe je de bril op een juiste manier moet justeren.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

S.v.h « Mackay »

26 april 2013
Ook hier in Den Bosch een tevreden klant erbij!!
Wat is het een mooie bril, voor een goede prijs en de kwaliteit is wat mij betreft ook super! Het is een heerlijke lichte bril en het mooie ervan is, is dat hij niet opvalt! Ik heb hem besteld voor mijn bruiloft! Ik kom zeker terug op brillen24.nl om nog een nieuwe (zonne)bril te kopen!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Van Der Linden, René « Bril mackay »

22 april 2013
Erg fijne bril , zit erg comfortabel door het lichte gewicht, enkel was ik al heel snel het kunststof neussteuntje verloren. Gelukkig is er rekening mee gehouden door het meesturen van twee extra neussteuntjes.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Thomas De Bresse « Prima bril »

19 april 2013
Echt een prima bril, goede website waar het makkelijk passen is!
Lage prijs waarbij alleen de levering te lang op zich laat wachten.
Wel conform afspraak maar het duurt te lang.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Melanie « Mackay bril »

18 april 2013
prima bril, zeer tevreden!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Olav « Mackay »

18 april 2013
Erg fijne bril, lekker licht, je merkt niet dat je hem op hebt, je moet wel voorzichtig zijn met schoonmaken, voor dat je het weet ben je een neus vleugeltje kwijt, worden wel extra mee geleverd bij de bril.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Roy « Goede mooie bril »

18 april 2013
Deze bril is erg mooi en weegt bijna niets. Vanwege het speciale veersysteem past de bril perfect. Een mooie goede bril voor een kleine prijs.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Rob Norder « Zelfde kwaliteit, veel goedkoper »

17 april 2013
Prima bril, titanium, keurig afgewerkt.
Zeker vergelijkbaar met mijn vorige bril die ik bij een opticien heb gekocht. Ik betaalde toen echter wel 8 keer zoveel.
Aanrader, heb ook zonet een zonnebril besteld.

Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mia « Prima bril »

15 april 2013
lekker dat ie bijna niets weegt. maar ik kan niet zo goed de poten buigen achte mijn oren ben bang dat ik em breek , bij de neus ook.
Hoe moet het? warm maken?
Hoor het graag.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Petra « Makay »

15 april 2013
prima brilletje voor dat geld. Wel hele dunne pootjes, dus maar even kijken hoelang dat meegaat. Hij is wat neusafzakkerig maar daar heb ik nooit zo'n probleem mee.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Schenk Wilem « Beoordeling »

14 april 2013
Geweldige bril werd thuis bezorgd zat in een keer goed niks meer aan doen
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mathijs « Top bril »

13 april 2013
Helemaal tevreden. Is mijn tweede (dezelfde) om een reservebril te hebben.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Wilfried « Mackay »

11 april 2013
Brilletje is perfect.
Jammer dat het verzenden zo lang duurt!
Maar na de Santos (zonne)bril nu ook een goeie normale bril voor echt weing!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Annemieke « Mackay bril »

10 april 2013
Deze bril is zo licht en zit direct goed, dat je spontaan vergeet dat je een bril draagt. De veren zorgen ervoor dat je geen pootjes kan omklappen als je hem weglegt, wat wel even wennen is. Maar een super bril!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Peter « Topbril »

10 april 2013
Mensen, voor dit geld krijg je echt een prima bril.
Heb thuis vergelijkbare brillen liggen die enkele honderden euro's duurder waren. Maar het marginale verschil in gebruiksgenot en kwaliteit zal nooit het prijsverschil goedmaken.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Ina « Makay met roze montuur »

9 april 2013
Deze bril vanmorgen na2 weken binnen gekregen.
Geweldige bril, hier heb ik jaren naar gezocht. Je merkt niet eens dat je een bril draagt. Een echte aanrader.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Suzan « Mackay »

5 april 2013
Een heel mooie, comfortabele bril. Goede dienstverlening. Onvoorstelbaar goedkoop!
Absoluut voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Astrid Innemee « Mackay »

28 maart 2013
Ik ben heel tevreden,bril is heel licht en voldoet prima,
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Michel « Mackay »

27 maart 2013
Heerlijke lichte bril. Ik draag hem nu een week en ondervind helemaal geen nadelen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Eric « Mackay »

22 maart 2013
Ben zeer tevreden met deze bril. Het kan niet beter zijn.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Rob V Putten « Mackay »

20 maart 2013
voor het eerst bij brillen24 besteld een snelle afhandeling en snel bezorgt en voor het geld hoef je het niet te laten
de volgende bril bestel ik hier ook
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

René Nl « Prima brillen! »

19 maart 2013
Net als alle onderstaande klanten zeer tevreden! Snelle levering en een goede bril. Moest wel even wennen dat deze bril (bijna) niets weegt. In januari de San Giljan bril ontvangen en voor deze bril geldt hetzelfde: TOP!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Michel « Mackay »

19 maart 2013
Net mijn bril MACKAY mogen ontvangen. Prijs / kwaliteit gewoon ongelooflijk goed. Levertijd 13 dagen ... dus ook hierover niets te klagen. Toen ik contact opnam met de klantenservice over het invullen van mijn brillenrecept werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Gewoon een goede bril voor weinig geld en met een super service.
Zeer waarschijnlijk dat er snel weer een bestelling de deur uitgaat voor een volgende (zonne)bril.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Bert « Bril »

15 maart 2013
goed en goedkoop snelle levering volgende keer doe ik het weer
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Luc. Oosthoek « Beoordeling bril mackaay »

15 maart 2013
Prima bril stemt overeen met voorstelling en produktbeschrijving. Voor herhaling vatbaar
Mvrgr Luc
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Hpg « Mackay »

14 maart 2013
Superbril !
Snel geleverd, perfecte afwerking en zit direct goed. Ongelofelijk voor deze prijs.

Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Rick Harreman « Bril »

13 maart 2013
prima bril, snel geleverd en goedkoop.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Irene « Mackay »

8 maart 2013
Een hartstikke goede, superlichte titanium bril. Je voelt hem haast niet zitten, en anderen zien hem haast niet. Wel even wennen aan de flexibele pootjes zonder scharnier, maar kan niets aan kapot gaan of breken.
De bevestigingsemail na bestellen vond ik niet duidelijk, het leek alsof de bestelling niet goed was gegaan, maar ik kreeg heel snel antwoord van de klantenservice dat alles in orde was, en de bril was inderdaad binnen no-time binnen!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Nbreuer « Bril »

7 maart 2013
Mijn meisje is erg tevreden met haar nieuwe bril. Ze ziet het weer helemaal zitten. Ik heb weer een plusje achter mijn naam!
Dank!


Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Belinda « Bril »

6 maart 2013
Zeer tevreden, ik ga vaker bestellen :-)
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Vertruyen Jan « Mackay »

1 maart 2013
Moet soms nadenken waar ik mijn bril heb gelaten ; voelt aan of ik hem niet draag . Fantastische bril .
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Maxime « Beoordeling »

1 maart 2013
dit is een super web winkel, niet duur, goede keuze, innovatief vooral met mogelijkheden voor het kiezen van passende bril en betrouwbaar!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

J « Prima brilletje »

1 maart 2013
Na drie weken mijn mooie nieuwe bril in ontvangst mogen nemen. Voor mij geen dure opticienbrillen meer!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Peter « Dhr »

25 februari 2013
Top brilletje. Voor veel te weinig geld maar mij hoor je niet klagen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Peter « Ing. »

23 februari 2013
Prima bril voor een absurd lage prijs. Als de glazen nog iets groter zouden kunnen zou het helemaal super zijn. Dan ga ik ze verzamelen :-)
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Peter Brouwer « De heer »

22 februari 2013
In een woord geweldig, het is alleen jammer dat je eerst je ogen moet laten testen voor een andere bril zodat je de goede gegevens hebt, maar zoals ik voor een tweede of derde bril, geweldig, zit prima, zie er goed door, helemaal goed, en dat voor zo weinig geld.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jos Vissers « Dhr »

22 februari 2013
Het montuur is lekker licht en is goed van kwaliteit. De vorm v/d glazen (D) is wat beperkt is hoogte, zou wat ronder mogen zijn waardoor de onderste rand wat minder in het zichtveld zit. Prijs kwaliteit = ok
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Bart G. « Mackay »

14 februari 2013
al jaren glasbril en er al jaren veel te veel voor betaald.Bij brillen24 perfect alternatief gevonden voor een super prijs. Volgende bril wordt er ook eentje van brillen24
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Cornelis « De bijziende »

13 februari 2013
prima product! met de sterkte van de glazen was het even gokken, maar het resultaat mag er zijn!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Eelko « Dhr »

12 februari 2013
Uitermate tevreden ben over het Mackay montuur, glazen en de afwerking
Eelko
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Isidore « Niets op aan te merken »

10 februari 2013
Overal elders altijd te veel betaald
Even wachten, maar dan heb je ook wat, bovendien alle kleuren glazen mogelijk
Is helemaal niets op aan te merken, prima
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Hans P. « Dhr »

9 februari 2013
Twee jaar geleden kreeg ik mijn eerste Kunstgebit,een jaar later mijn eerste gehoortoestel,en nu mijn eerste bril wat mij uitstekend bevalt!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Remco « Mackay »

6 februari 2013
mijn eerste bril via internet, wat een geweldig leuke bestel ervaring...prachtbril, goede kwaliteit, goede prijs (haast ongeloofelijk)
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Elbert « Dhr »

6 februari 2013
Zeer tevreden.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Vp « Mr »

6 februari 2013
8 gram! superlicht perfect
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Arlen « Machay »

2 februari 2013
Ik ben heel blij dat ik bij brillen24.nl mijn bril gekocht heb. Ik heb meer keuze in monturen en ze zijn comfortabel, betaalbaar waardoor ik verschillende monturen kan aanschaffen en alles is inbegrepen. Toppie
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Danny « Boven verwachting »

27 januari 2013
De bril is beter dan ik had verwacht, ik dacht voor 4 tientjes kan ik het wel eens proberen. De pupilafstand (die ik niet wist) is perfect. Ik ga hem denk ik vaker dragen dan alleen als reserve bril. Ik draag normaal nl. lenzen
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

E. Vdv. « Dhr. »

22 januari 2013
Had gehoopt op een goede bril.
Deze bril , dus montuur, glazen, montage en prijs zijn meer dan goed.
Had deze bestelling gedaan om te proberen, maar zal zeker terug komen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jh « Licht »

16 januari 2013
Prima bril, lekker licht en goed zicht rondom, en dat voor een prijs.. Ga niet meer gauw naar een opticien.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Karin « Mackay »

6 januari 2013
Fantastisch. Superlicht en comfortabel, knelt nergens en een perfect zicht. Stad en land afgelopen, maar geen prettig zittende, leuk ogende bril gevonden en nu via jullie de perfecte voor een fractie van de prijzen elders. Ik weet in het vervolg waar ik moet zijn, chapeau!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Glenn Olenroot « Dhr. »

6 januari 2013
Mooie bril, erg licht. Mooi waar voor het geld.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Job « Mr »

6 januari 2013
Goede service en snelle levering zelfs rond de kerstdagen. Prima bril erg blij mee.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Henk « Lichtgewicht »

3 januari 2013
Mijn favoriete leesbril vanwege zijn lichte gewicht.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Louis Van Rompaey « 1ste klasse bril »

2 januari 2013
Vederlicht, sterk, gemakkelijk te dragen. Topbril gewoon
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Ton « Prima bril »

30 december 2012
en ik ben dik tevreden!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Chris « Goede communicatie »

28 december 2012
Uiteindelijk een goede bril ontvangen voor een zeer scherpe prijs. Al die jaren te veel betaalt? Kortingscoupon werd niet meegenomen in de prijs en kon niet worden herstelt. Ondanks de teleurstelling wel goed en snel gecommuniceerd en dat vindt ik belangrijker dan de 5 eu korting. Levering duurde langer door kerstdrukte dan aangegeven. Ook hier snel en correct op gereageerd. Zo hoort het te zijn met internet bedrijven en kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen. Past in de service beleving van Amazon en Bol.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Herman « Mr »

27 december 2012
mijn vrouw en ik hadden allebei een bril besteld. Jammer was het dat de brillen niet op hetzelfde moment geleverd werden en dat de levering ook niet wat preciezer werd aangekondigd. Los daarvan zijn de brillen fantastisch. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

A.spee « Uitstekende kwaliteit voor deze prijs »

27 december 2012
Jammer dat in deze randloze monturen, de glashoogte niet naar 30mm kan, dan zou ik ook een multifocale bestellen, verder niets dan lof, voor dit bedrijf.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Maria « Fantastisch brilmontuur! »

27 december 2012
Super dat Mackay-montuur bij brillen 24, precies wat ik zocht! En dat voor zo'n laag bedrag!
Het enige dat ik jammer vind is dat de glazen die je kunt bestellen maar tot min 6 gaan, ik heb voor mijn rechteroog net een iets sterker glas nodig.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Louis Van Rompaey « Mr. »

5 december 2012
Gisteren mijn twee Mackays aangekregen, perfect gewoon. Niets maar dan ook niets op af te keuren.
Geweldigge bril gewoon. Ik beveel brillen 24 aan iedreen aan !!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Henk « Prima! »

4 december 2012
Met een recept van een onafhankelijke oogarts een computerbril bij brillen24 aangeschaft bij wijze van proef. Binnen drie weken keurig afgeleverd. Zit goed, voldoet volledig aan de verwachtingen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Rob « Mackay besteld na teleurstellende rondgang bij brillenwinkels »

1 november 2012
Uitstekend systeem! Met de prescriptie van de opticien. Eerst bij diverse brillenwinkels geweest, maar nergens echt een lekker montuur gevonden. Titanium monturen zijn erg duur en stonden mij niet goed. Op Brillen24 gekeken en de gok gewaagd. Na 3 weken prima bril met uitstekende pasvorm en goed geslepen. Complimenten alom (en die krijg ik ook vanwege mijn mooie bril!)
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Peter Lenoir « Verbazing! »

31 oktober 2012
Ik heb de Mackay besteld en zojuist ontvangen. Ik moet zeggen dat ik terughoudend was maar toch maar een gok genomen. NEE geen gok achteraf. Vanaf het begin liep het prima. De bril ziet er perfect en degelijk uit. Ook de glazen! Het zicht is ook perfect! Ik heb eigenlijk een multifocale bril nodig maar met deze bril kan ik gemakkelijk onder de bril lezen. Brillen24 is TOP!!!
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Erwin « Zeer tevreden »

31 oktober 2012
De levertijd was 13 dagen en weegt met mijn glazen -4 precies 8 gram. Top montuur voor een mooie prijs. Heb net mijn multifocale bril laten aanmeten bij de opticien en was 1300€ armer.
Ik koop voortaan mijn brillen hier:-)

Mijn zonnebril op sterkte had ik in 12 dagen thuis, klasse hoor.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Edwin « Mackay top bril »

27 september 2012
Verrast na uitpakken Nador, nu deze Mackay.
Jee dunne glazen!! en verderlicht om te dragen.

Bye bye Hans, Hello brillen24 kom maar op met veel nieuwe modellen.
Levertijd is ok binnen 3 weken beide brillen in huis.
Zeer tevreden nieuwe klant dus.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Maarten V « Kinder proof »

20 september 2012
Ik heb reeds twee exemplaren van dit model gekocht bij brillen24 en ben nog steeds zeer tevreden. Ik heb een dochter van bijna twee die met enige regelmaat papa's bril komt brengen. Natuurlijk met het nodige druk en trekwerk aan de pootjes van de bril. Maar gelukkikg is deze bril zo flexibel dat hij dit gewoon overleeft
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Emile « Fantastisch! »

24 augustus 2012
Ik ben héél tevreden zowel over de snelle levering als de kwaliteit en zoals zovelen beweren vederlichte bril ! TOP !
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Rita « Mackay bril »

7 mei 2012
ik ben zeer tevreden ook van de service
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Harry « Prima bril »

7 mei 2012
Snel geleverd, een super lichte bril.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

E. Vogel « Mevr »

25 april 2012
Uitstekende bril voor goede prijs
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Bgo Faas « Top bril, voor een zeer acceptabele prijs. »

17 april 2012
Prettige bril, licht gewicht. Voldoende sterk. En dat voor een fractie van vergelijkbare modelen in reguliere winkels.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Harry Hallatu « Mediacoach »

4 april 2012
Super tevreden, wat de prijs betreft"waar kan je voor zo'n mooi bril zo goed krijgen nergens, nou ja bij brillen 24 dus". Ik hoef geen ander opticiën te zoeken. Brillen24 team, mijn hartelijke dank voor de service.

Hartelijke groet
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Dick « Het was een gok, maar 100% tevreden! »

31 maart 2012
Deze bril draag ik nu alweer ruim een maand. Een bril bestellen op internet, het was een gok. Ik had niet gedacht dat dit goed zou komen. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt en voor een prikje vergeleken bij de opticiën. Zeer tevreden.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Jan Hoogland « Dhr. »

10 januari 2012
Na jaren van extreem dure Silhouette-monturen met z.g. merkglazen, dit IDENTIEKE montuur gekocht bij Brillen24 met fantastische glazen, de multifocus was nog nooit zo goed. Het brilrecept verkregen via mijn oogspecialist. Voor een 1/5 van de Het Huis-prijs ! Een bevestigingsknopje van het montuur was een beetje los, gratis (incl.verzending) binnen twee weken opgelost door de Support van Brillen24 ! 5 Sterren voor Brillen24.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Mark « Prima bril »

3 augustus 2011
Alles goed gegaan met de bestelling. Bril komt mooi verpakt in brillendoos met certificaatje van de optiek. Past prima, one size fits all. Zeer flexibel frame, kan tegen een stootje. Bril is zo licht merk niets van het dragen.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Simmy « Prima bril »

26 juli 2011
Leuk om dragen
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Marc « Prima bril »

26 juli 2011
Leuke bril met ze zeer goed draag confort
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Bart « Uitstekende bril »

21 juli 2011
Ik heb deze bril nu een maand of twee en ben er nog steeds tevreden over. Hij is heel licht en aangenaam om te dragen. Mooie afwerking en super sterk montuur, zeker een aanrader.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Bart « Schitterende bril »

7 juli 2011
Ik heb deze bril nu een maand of twee en ben er nog steeds tevreden over. Hij is heel licht en aangenaam om te dragen. Mooie afwerking en super sterk montuur, zeker een aanrader.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Bart « Fantastische lichte bril »

18 juni 2011
Dit is een prachtige lichte bril met een héél fijn montuur. Ik heb deze besteld met de glazen in vorm G. Hij zit heel goed en je voelt hem bijna niet op je neus. Deze bril is wel bedoeld voor mensen die hem bijna nooit afdoen. Er zitten nl geen scharnieren aan de benen waardoor wegplooien in een brilledoos nogal lastig is. De hechtingen waar de benen en het neusstuk aan de glazen vastzitten zijn héél solide.
Cijfer
Kwaliteit
Dienst
Prijs

Aanbevelingen

Probleem?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen:
040/744.04.33
ma.-do. 8u15-13u en 14u-17u15 vrij. 8u15-13u en 14u-15u15
Onze allernieuwste monturen Origineel, kleurrijk, elegant, extravagant, klassiek, speciaal, verfijnd...