Fijne lijn

Met hun edele en minimalistische montuur stralen metalen brillen tijdloze elegantie uit. Ze maken indruk met hun extravagante vormen en omkaderen uw gezicht optimaal. Metalen brillen zijn blikvangers en modieuzer dan ooit!

Toont 15 of 15

De Fijne lijn collectie van Brillen24

De Fijne lijn collectie wordt gekenmerkt door zijn klassieke en tijdloze monturen. Alle glazen uit de Fijne lijn collectie zijn van metaal. Of het nu gaat om een extravagante vorm of de meest sobere brillenmodellen, onze brillen uit de Fijne lijn collectie zijn altijd een blikvanger! Een ander kenmerk van de collectie is dat de glazen van eind tot eind gefilterd zijn. De monturen zijn allemaal minimalistisch en dun, waardoor de bril ook licht van gewicht is. U kunt dus een uitzonderlijk comfort verwachten.

Voor wie is de Fijne lijn collectie geschikt?

Onze Fijne lijn collectie is voor iedereen. Wij hebben een compleet assortiment brillen voor alle gezichtsvormen en stijlen, zodat u kunt vinden wat u zoekt. Als u niet zeker weet welke bril uit de Fijne lijn collectie bij u past, kunt u gebruikmaken van onzeonline testmodule. Upload gewoon een foto van uzelf en pas het model van uw keuze virtueel!

De Fijne lijn collectie kopen

Bij Brillen24 vindt u altijd de nieuwste en meest modieuze modellen. U vindt zeker uw nieuwe favoriete model in onze uitgebreide selectie! U kunt uw nieuwe montuur uit de Fijne lijn collectie eenvoudig voorzien van uw eigen visuele waarden. Daarvoor heeft u uw huidige gezichtswaarden nodig, die u kunt vinden in het recept van uw oogarts. Natuurlijk kunt u uw bril ook zonder correctie bestellen. Bovendien kunt u desgewenst een kleurtje toevoegen en van uw bril een zonnebril maken. U kunt ook kiezen tussen een blauwlichtfilter, die uw ogen ontlasten wanneer u naar het scherm kijkt, en de Lotus-coating, die stofdicht en waterafstotend werkt.

Als u een montuur hebt gevonden dat bij u past, hoeft u het alleen maar online te bestellen en wij sturen u uw nieuwe Fijne lijn-bril toe. Als uw filigraan bril u niet bevalt, bieden wij een 30-dagen retourbeleid met 100% geld terug garantie.

Stijlvolle metalen glazen vindt u niet alleen in de Fijne lijn collectie! U kunt zich ook laten inspireren door onze Titan Lite by Brillen24 collectie.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!