Transparante acetaatglazen met heldere gradiëntkleuren worden steeds populairder. De combinatie van kleuren kan zowel harmoniëren als contrasteren, waardoor een boeiende blikvanger ontstaat. In combinatie met een kleurverloop is het effect nog indrukwekkender.

Toont 9 of 9

Gradient Stains bij Brillen24

Dit jaar wordt de brilwereld kleurrijker. Onze Gradient Stains met hun stijlvolle kleurgradaties zijn even modern als veelzijdig. Met deze fashion highlights kunt u uw individuele look benadrukken en alle ogen op u vestigen.

Gekleurde glazen opnieuw geïnterpreteerd

De huidige brillentrends geven ons zin in kleur! Met onze Gradient Stains brengen we brillen met kleurverlopen terug in de 21e eeuw. In de jaren 50 en 60 waren brillen met kleurverloop al erg populair. De klassieke variant is een brilmontuur met een kleurverloop van donker naar licht. Inmiddels zijn er echter ook meer gedurfde combinaties met verschillende kleuren. Het model Chester uit de Brillen24 Collection heeft bijvoorbeeld een verloop van bruin naar groen. Nog meer kleurrijke monturen voor mannen en vrouwen zijn te vinden in onze Color Pop en Painted Details brillen trends.

Welke bril met kleurverloop is geschikt voor mij?

Allereerst kan gezegd worden dat verloopglazen geschikt zijn voor alle soorten glazen. Of ze nu rond, vierkant of panto-vormig zijn, alle vormen glazen zijn vertegenwoordigd in onze Gradient Stains selectie. De monturen met kleurverloop zijn meestal gemaakt van acetaat en omsluiten de glazen volledig. Dit geeft de bril een zekere stabiliteit en beschermt de glazen. Als een bril van zuiver plastic te saai is, biedt Brillen24 brillen met kleurverloop voor mannen en vrouwen in een stijlvolle materiaalmix. Er zijn geen beperkingen aan de keuze van bijpassende kleuren. U kunt een kleur kiezen die past bij uw type en stijl van de jurk of u kunt contrasten creëren met een meer ongebruikelijke kleurstelling.

Koop een bril met kleurverloop

Bij Brillen24 kunt u brillen met glazen met kleurverloop kopen van verschillende merken. Naast de modellen uit onze Brillen24 Collectie biedt Brillen24 ook modellen aan van bekende merken als Gucci en Versace. Brillen24 biedt ook de mogelijkheid om uw nieuwe bril naar wens te laten maken. Zo kunt u voor uw bril kiezen voor enkelvoudig zicht, multifocale glazenofwerklenzen. Om de look van uw zonnebril met kleurverloop compleet te maken, kunt u ook kiezen voor een kleurverloop. Brillen24 biedt kleurverloop in de kleuren bruin, grijs en pilotengroen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!