Deze bril is een cultartikel geworden: de Windsor bril is opnieuw een must in de hedendaagse brillenmode. De karakteristieke plastic rand kan breed en opvallend zijn, maar ook dun en filigraan. De ronde metalen glazen zijn de basis voor een echte vintage sfeer.

Retro Vibes

Toont 5 of 5

Retro Vibes bij Brille24

Onze nieuwe Retro Vibes collectie, die klassieke Windsor brillen naar de huidige eeuw brengt. Inderdaad, de brillen van Windsor beleefden hun eerste glorieperiode in de jaren 1880 en zijn daarom een echte voorvader van de brillenmode. Beroemde dragers als Mahatma Ghandi en John Lennon hebben de Windsor beslist zijn icoonstatus gegeven. Meer dan 100 jaar na hun uitvinding beleeft de Windsor bril een herleving en een nieuwe populariteit in de modewereld.

De klassieke Windsor bril opnieuw geïnterpreteerd

Naast de vaak ronde vorm van de bril mag bij Brillen24 het onderscheidende kenmerk van de Windsor bril niet ontbreken: een kunststof rand die de metalen glazen van de bril omsluit en zo van het montuur een stijlvolle retro blikvanger maakt. Of u nu de voorkeur geeft aan een bril met opvallende randen in schildenlook of de meer gefilterde variant in klassiek zwart, u vindt hier de juiste materiaalmix in een trendy vintagelook.

De juiste Windsor bril vinden

In de Retro Vibes collectie bij Brillen24 vindt u een selectie Windsor brillen voor dames en Windsor brillen voor heren. De klassieke versie van de retrobril is rond of ovaal - perfect voor u als u een vrij vierkant gezicht hebt en uw gezichtstrekken wilt verzachten. Windsor frames hoeven echter al lang niet meer alleen rond te zijn en zijn daarom ook verkrijgbaar in een vierkante versie. Wij raden deze brilvorm aan voor mensen met een ronder gezicht, omdat deze uw gezicht een hardere contour geeft. Om u te helpen het juiste Retro Vibes-model voor u te vinden, kunt u onze modellen passen voordat u ze koopt met de online fotopasmethode van Brillen24.

Windsor bril online kopen

Retro brillen zoals de Windsor zijn erg populair dit jaar. U kunt ervoor kiezen deze bril uit te rusten met corrigerende glazen of zonder corrigerende glazen. Windsor brillen zijn ook zeer populair als multifocale bril of werkbril. Wilt u uw favoriete model als zonnebril gebruiken? Geen probleem, want bij Brillen24 kunt u uw bril voorzien van een zonnebrillentint en kiezen uit de kleuren blauw, grijs, groen, rood, geel en bruin.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!