Klassiek en tijdloos - onze kunststof glazen onderscheiden zich door deze kenmerken en maken uw look compleet! De moderne maar discrete kleuren zijn gemakkelijk te combineren en zorgen voor een geraffineerde look.

Tijdloze Brillen

Toont 23 of 23

Tijdloze brillen bij Opticien24

Onze collectie Tijdloze brillen biedt een breed scala aan sobere en klassieke glazen. Wat is er speciaal aan deze collectie? De monturen zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit en zorgen voor een edele en tijdloze uitstraling. Daarom zijn ze altijd in de mode en dus een blijvende investering. De Tijdloze brillen collectie biedt ook een scala aan verschillende kleuren en vormen, zodat u zeker uw nieuwe favoriete model zult vinden!

Voor wie zijn klassieke brillen?

Onze Tijdloze Bril trend heeft een groot voordeel. De vormen van brilmonturen zijn allemaal verschillend, dus er is er een voor iedereen! Bij de keuze van uw klassieke bril mag u de vorm van uw gezichtsvorm niet verwaarlozen. Als algemene regel geldt dat tegenpolen elkaar aantrekken. Als u een rond gezicht heeft, past een vierkante bril heel goed bij u. Als u een vierkant gezicht hebt, zullen ronde en ovale glazen uw sterke punten versterken. Als u een ovaal gezicht heeft, past bijna elke bril bij u! In dat geval kunt u ook kiezen voor iets originelers, zoals een Cateye-model.

De kleuren van onze eenvoudige modellen zijn sober. Het kleurenpalet omvat zwart, verschillende grijstinten, rood, groen en blauw. De kleuren zijn niet opvallend, maar discreet en onopvallend. Daarom kun u ze combineren met al uw outfits. U kunt ook kiezen voor een ongebruikelijke kleurencombinatie. Draag bijvoorbeeld een blauw shirt met een zacht rode bril.

Pas uw klassieke bril online

Als u niet kunt kiezen tussen verschillende eenvoudige brillen, maak dan gebruik van onze online testmodule en vind virtueel uw droommodel! Om een beter idee te krijgen van welke kunststof bril het beste bij u past, uploadt u gewoon een portretfoto van uzelf en past u uw favorieten vanuit het comfort van uw eigen huis. Zodra u een montuur heeft gevonden dat bij u past, kunt u het online bestellen en sturen wij u uw nieuwe klassieke bril toe.

Koop een klassieke bril online bij Brillen24

Bij Brillen24 kunt u uw klassieke bril uit de Tijdloze brillen trend naar wens samenstellen. Daarvoor hebt u uw huidige gezichtswaarden nodig, die u kunt vinden in het recept van uw oogarts. Natuurlijk kunt u uw klassieke bril ook zonder correctie bestellen.

Zodra u uw favoriete model hebt gevonden en uw visuele waarden hebt vastgelegd, kunt u een tint toevoegen aan uw enkele bril en een zonnebril samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, tinten en tintintensiteiten.

Bovendien kunt u uw klassieke bril voorzien van eenLotus coating. U kunt ook dunnere glazen gebruiken als u goed ziet. Als uw klassieke bril u niet bevalt, bieden wij u een retourrecht! Ondanks de aangepaste visie en tint, kunt u de bril naar ons terugsturen. Heeft u nog vragen over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!