Of het nu gaat om een quick-flip, een gespiegeld model of een kleurrijk montuur, met deze zonnebrillen ben je perfect uitgerust voor een festival.

Toont 42 of 42

Festivalkoorts: festivalzonnebrillen bij Brillen24

Als het om festivalaccessoires gaat, zijn coole zonnebrillen een absolute must. Niet alleen beschermen ze je ogen effectief tegen de zon, maar ze kunnen ook een echt statement accessoire zijn om je festival look compleet te maken. In onze "Festival Fever" brillen trend, vind je onze zonnebril modellen die perfect geschikt zijn voor het zomer festival seizoen.

Wat zijn de verschillende soorten festivalglazen?

Er zijn veel soorten zonnebrillen die perfect zijn voor een aankomend festival. Het is belangrijk dat uw festivalbril altijd voldoende UV-bescherming heeft, zodat uw ogen beschermd zijn tegen de zonnestralen.

Reflecterende zonnebrillen

Reflecterende zonnebrillen zijn een van de populairste soorten festivalzonnebrillen. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen. In onze winkel kunt u kiezen uit vijf verschillende kleuren voor uw reflecterende bril. Bovendien zijn de reflecterende zonnebrillen verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassieke zwarte monturen tot felle neonkleuren. Dus als u op zoek bent naar een zonnebril die zowel functioneel als stijlvol is, moet u zeker een spiegelende zonnebril aanschaffen. Een ander voordeel van een spiegelende zonnebril is dat de persoon met wie je praat je ogen niet kan zien, dus je kunt af en toe je ogen sluiten en je vermoeide ogen niet laten zien na een lange nacht feesten.

Snelle bril

Als je naar festivals gaat, is het belangrijk dat je een zonnebril hebt die comfortabel en praktisch is.  Snelle brillen zijn meestal sportzonnebrillen, die afgerond zijn en daardoor perfect op je hoofd passen. Dit betekent dat een snelle zonnebril goed en veilig blijft zitten, zelfs als je aan het dansen bent, dat een snelle zonnebril niet afglijdt en dat je je comfortabel voelt als je hem draagt.

Gekleurde zonnebrillen

Gekleurde festivalzonnebrillen zijn een geweldige manier om een extra dosis kleur aan je festivallook toe te voegen. Als je een gekleurde festivalzonnebril draagt, is hij zeker een blikvanger. Je kunt ze combineren met een eenvoudige outfit om die op te fleuren of combineren met andere kleurrijke accessoires om van je look een echte blikvanger te maken.

Festivalbrillen in het algemeen

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten festivalbrillen die je kunt proberen. Zo zijn ronde zonnebrillen of John Lennon zonnebrillen weer helemaal in de mode. Zonnebrillen met kattenogen zijn ook erg populair en werken goed voor festivallooks met een vleugje glamour. Als u op zoek bent naar iets extravagants, kunt u ook kiezen voor een geometrische vorm.

Voor wie is de festivalbril?

Omdat we een groot aantal verschillende brillen aanbieden in onze Festival Fever trend, is er voor elk wat wils. Bij het kiezen van de juiste festivalbril zijn er echter een paar dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij je perfect past.

Ten eerste moet u rekening houden met de vorm van uw gezicht. De regel is dat tegenpolen elkaar aantrekken. Bijvoorbeeld, als u een rond gezicht hebt, zou u festivalzonnebrillen met vierkante of geometrische monturen moeten kiezen om uw kenmerken te verbeteren. Aan de andere kant, als u een vierkant gezicht hebt, moet u zoeken naar een ronde of ovale zonnebril om de harde lijnen van uw gezicht in evenwicht te brengen.

Bovendien mag u uw persoonlijke stijl niet verwaarlozen. Blijf trouw aan uzelf en kies een festivalzonnebril waar u zich prettig bij voelt, zodat u hem lang kunt dragen.

Koop een festivalbril online bij Brillen24

Bij Brillen24 kunt u uw nieuwe festivalzonnebril op maat samenstellen. Kies gewoon uw favoriete model en selecteer vervolgens de kleur, het tinttype en de tintintensiteit die u wenst. U kunt uw festivalzonnebril monteren met of zonder glazen op sterkte en eventueel een lotuscoating of dunnere glazen toevoegen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!