Spring Colors

Met een transparante zonnebril in een delicate pasteltint wordt de frisheid en lichtheid van de lente gemakkelijk in elke outfit verwerkt.

Trend – Spring Colors Trend – Spring Colors
Toont 59 of 59

Zonnebrillen trend - Spring Colors

Met onze nieuwe zonnebrillentrend Spring Colors bent u perfect uitgerust voor zonnige dagen. De transparante zonnebrillen uit onze Brillen24 collectie zijn een echte blikvanger voor de warmere maanden. In onze zonnebrillen trend vindt u een grote verscheidenheid om uit te kiezen: van klassieke en elegante modellen tot originele oversized zonnebrillen met een cateye look, u kunt uw favoriete model kiezen. Het gevarieerde aanbod gaat van minimalistische modellen voor een tijdloze, elegante look tot originele modellen met geometrische vormen en kleurrijke tinten, zonnebrillen voor elke gelegenheid. Transparante kleuren zijn erg trendy!

Transparante zonnebrillen in trendy kleuren

De zonnebrillentrend Spring Colors belooft verfrissende kleuren voor het komende seizoen. Natuurlijk mogen transparante kleuren niet ontbreken, want die zijn een absolute must-have en maken uw zomerse look compleet. Transparante kleuren ademen lichtheid en zijn daarom uw ideale metgezel voor de zomer. Of u nu houdt van extravagantie of soberheid, in onze nieuwe collectie vindt u zeker iets dat bij u past. De transparante zonnebrillen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren - van delicate pastels tot klassieke, tijdloze kleuren. Kies de kleur die bij je zonnebril past. U kunt kiezen uit verschillende tinten: Kies uw favoriete kleur uit klassieke tinten, kleurverloopenmeekleurende glazen en geef uw nieuwe zonnebril een heel persoonlijk tintje.

Koop een heldere zonnebril bij Brillen24

U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren. U kunt kiezen voor een klassieke zonnebrilvorm of een origineler model met een geometrische vorm. Om erachter te komen welk model het beste bij u past, kunt u uw zonnebril gemakkelijk online testen en direct passen. De gouden regel voor het vinden van de juiste zonnebril voor uwgezichtsvorm is dat tegenpolen elkaar aantrekken. Vierkante glazen passen bijvoorbeeld beter bij ronde gezichten en omgekeerd. U kunt gemakkelijk en comfortabel thuis uw eigen zonnebril passen. Met onze huidige zonnebrillen trends wordt u altijd goed geadviseerd en vindt u uw favoriet! Voor een optimale bescherming hebben al onze glazen een hoogwaardige UV-bescherming.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang een waardebon van € 8!